Pro Filtersysteem (ND1000 + CPL + Soft GND8 + 4 Adapterringen + Filterhouder) 100x100 mm

5 95 95 beoordeling(en) SKU.1808
Op voorraad
On Sale
259,99€ 359,99€ 27% OFF inclusief btw
Gratis verzending naar Nederland en België
Merk: K&F Concept
 • Geen verzendkosten. 30 dagen retour zonder opgaaf van reden. Won de IF Award en de Red Dot Award, Square ND1000 Filter + Soft GND8 + CPL 95 mm + 4 adapterringen (67/72/77/82 mm) + filterhouder
 • SKU.1808
 • Model: SKU.1808
 • 259.99
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * 【Won de IF Award en de Red Dot Award】De filterhouder kan tegelijkertijd CPL- en nd1000-filters plaatsen. Het ultradunne frame en de grote diameter zorgen ervoor dat de groothoeklens geen vignettering heeft.
 • * 【36 Lagen Nanocoating】De filters in deze set zijn gemaakt van geïmporteerd Japans optisch glas, dubbelzijdig met nano-coating (36 lagen in totaal), waterdicht, krasbestendig en oliebestendig.
 • * 【ND Filterfunctie】Het ND-filter verlengt de belichtingstijd met 10 stops om een ​​lange sluitertijd te bereiken, die wordt gebruikt om de beweging van objecten zoals watervallen vast te leggen, waardoor stromend water een zijdezacht effect krijgt. Het filterframe voorkomt dat het filter beschadigd raakt door een val (≤1,5 m).
 • * 【CPL Filterfunctie】Kan reflecties van niet-metalen oppervlakken zoals water en glas elimineren en kan ook de kleur en het contrast verbeteren, vooral blauwe luchten en witte wolken.
 • * 【Kit Bevat】100*100mm Filterhouder + 100*100mm ND1000 Filter(10 stops) + 100*150mm Soft GND8 Filter + CPL 95mm Filter + 4* Adapterringen (67 mm/72 mm/77 mm/82 mm) + lederen filterzak. Let op: Alleen compatibel met K&F Concept X-PRO square filters, reguliere square filters vereisen het gebruik van K&F Concept filterframes.
259,99€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Sale
15% Korting voor 1 Stuks/
16% Korting voor 2 Stuks/
18% Korting voor 3 Stuks/
20% Korting voor 4 Stuks/
22% Korting voor 6 Stuks/
25% Korting voor 8 Stuks/
(Producten op de pagina /activity_prime-day-flash-deal kunnen niet deelnemen aan dit evenement van 15 tot 18 juli)
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kopen Samen

0 items geselecteerd

0

Brand Story
1
Comparison
Rating 95 reviews. 95 reviews. 95 reviews. 60 reviews. 61 reviews.
Price 359,99€ 259,99€ 379,99€ 289,99€ 209,99€ 159,99€ 189,99€ 149,99€ 115,99€
Model SKU.1808 SKU.1877 SKU.1878 SKU.1601 SKU.1600
Functie
Lichtreductie-effect/Remove Glare Lichtreductie-effect/Remove Glare Lichtreductie-effect/Remove Glare Lichtreductie-effect Lichtreductie-effect
Aanbevolen Scènes
Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie
Serie
X-PRO series X-PRO series X-PRO series X-series X-series
Filtermateriaal
Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas
Multi-coating
36 lagen 36 lagen 36 lagen 28 lagen 28 lagen
Waterbestendig
krasbestendig
HD
Beoordelingen (95)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000
Ik heb vandaag de nieuwe X-PRO filterset ontvangen en heb de toepasbaarheid ervan al getest in het appartement. Ik geef je een oordeel over de kwaliteit van de filterglazen en hoe ze in één keer gecombineerd kunnen worden... In de meegeleverde doos zitten de houder + adapterringen + CPL + ND 8/64/1000. De vakken zijn aan het trekkoord uittrekbaar en de filters zijn vervolgens heel eenvoudig te verwijderen. De plastic filterframes hebben discrete scherpe randen, maar zijn niet oncomfortabel en zorgen ervoor dat het filter kan worden verwijderd en gehanteerd zonder dat u het glas hoeft aan te raken. Dankzij de lipjes op het frame kunnen de filters ook heel gemakkelijk uit de houder worden getrokken, vooral in willekeurige volgorde. Ik heb twee lege frames in 100 X 150 besteld op de website van de fabrikant, waar bij ontvangst mijn gegradueerde filters in zouden moeten passen, die ik van een andere fabrikant heb. Ik ben benieuwd hoe goed dit werkt. Als het werkt, dan heb ik een compleet systeem voor mezelf, met CPL, drie ND-filters en twee gegradueerde filters (Soft 0.9 en Reverse Soft 0.9). Het in en uit de houder schuiven van de filters vergt enige kracht, maar is niet lastig of onnauwkeurig. Op deze manier zal het maatfilter ook gemakkelijk uitgelijnd kunnen worden. De bediening van het CPL-filter met de insteekbeugel is geweldig, het draaimechanisme is wat ruw, maar nauwkeurig. Het schroeven van de adapterringen op de lens werkt heel goed, de schroefdraden zijn netjes bewerkt, dus er schuurt niets. Het bevestigen van de houder aan de adapterring is ook een genot en de aanwezigheid van een stelschroef is zeer welkom omdat de houder relatief gemakkelijk op de ring draait. De bediening van het systeem heeft mij al overtuigd, ik kan goed leven met "slechts" twee slots voor mijn behoeften en ik kijk uit naar het eerste gebruik, de komende dagen, in de vrije natuur en met koude vingers. Tot nu toe heb ik met ronde schroeffilters gewerkt en de gradiëntfilters achterwege gelaten, die ik nu graag zou willen veranderen. Ik heb ook gekeken naar het systeem van Rollei (Mark II), dat de handling van de X-PRO van K+F niet kan bijhouden. Alles is zeer vlak en onhandig, biedt nauwelijks contactoppervlak voor het vasthouden en monteren van de onderdelen. Het polarisatiefilter of de adapterring uit de houder halen is geen pretje en met koude vingers bijna onmogelijk. K&F heeft dit veel beter opgelost. Als je gradiëntfilters wilt gebruiken, is de X-PRO set een goede keuze. Als je alleen grijsfilters nodig hebt, zou ik een magnetische ronde filterset aanraden met een diameter die aanzienlijk groter is dan je grootste lens, die nog sneller in gebruik is, compacter is en dan niet donkerder moet worden met meerdere filters parallel.
X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000
02-05-2024
5
Goed!!
Zeer hoogwaardige ND1000 K&F Concept vierkante filterset bestaande uit glasfilter, filterhouder en lensadapters voor de filterhouder. Het pakket is verdeeld in 3 delen: 1. een zakje met metalen adapterringen voor lenzen met verschillende diameters. 2. een doos met het filter en de leren draagtas. 3. een doos met de filterhouder. Dankzij de adapterringen kunnen we de filterhouder op elke lens plaatsen, aangezien we een groot aantal verschillende diameters hebben. Ze zijn gemaakt van zwart metaal en goed gemaakt. Met inscriptie op elke ring met de overeenkomstige diameter. Het is een vierkant filter ND1000 100x100 mm en 2 mm dik. Hiermee kunnen we 10 lichtniveaus verwijderen om lange belichtingstijden bij daglicht perfect te maken. Op de voorbeeldfoto die ik heb gepost, is deze om 12.00 uur op 30 inch genomen. Ik ben dol op de speling die uit dit filter kan worden gehaald. Het filter wordt geleverd in een leren hoesje en is bedekt met vloeipapier. Het hoesje is stevig genoeg om het te beschermen goed. Het glas is niet gemakkelijk te markeren met de vingers en trekt geen stof aan. De filterhouder is van metaal en het gedeelte waar de filters op rusten is gemaakt van een soort zeer hard plastic. Er passen gemakkelijk twee 100x100 filters in
Goed!! Goed!! Goed!! Goed!!
01-05-2024
5
X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000
Ik heb vandaag de nieuwe X-PRO filterset ontvangen en heb de toepasbaarheid ervan al getest in het appartement. Een oordeel over de kwaliteit van de filterglazen en de combineerbaarheid in een opname geef ik nog steeds... In de meegeleverde doos zitten de houder + adapterringen + CPL + ND 8/64/1000. Aan het trekkoord kun je de vakken eruit trekken en vervolgens heel handig de filters verwijderen. De plastic filterframes zijn behoorlijk scherp, maar niet onaangenaam, en zorgen ervoor dat u het filter kunt verwijderen en hanteren zonder het glas aan te raken. Dankzij de lipjes op het frame is het ook erg handig om de filters weer uit de houder te trekken, vooral in willekeurige volgorde. Ik heb op de site van de fabrikant twee lege frames in 100 X 150 besteld, die na ontvangst mijn maatfilters zouden moeten meenemen, die ik van een andere fabrikant heb. Ik ben benieuwd hoe goed dit gaat werken. Als het lukt, heb ik een compleet systeem voor mezelf, met CPL, drie ND-filters en twee gegradueerde filters (Soft 0.9 en Reverse Soft 0.9). Het in en uit de houder schuiven van de filters vergt enige kracht, maar is niet lastig en ook niet onnauwkeurig. Hierdoor kan dan ook het maatfilter goed uitgelijnd worden. De bediening van het CPL-filter met de insteekbeugel is geweldig, het draaimechanisme is wat ruw, maar nauwkeurig. Het schroeven van de adapterringen op de lens gaat heel goed, de schroefdraden zijn netjes gemaakt, er schuurt niets. Ook het bevestigen van de houder aan de adapterring is een genot en de aanwezige borgschroef is zeer welkom, aangezien de houder relatief eenvoudig op de ring kan worden gedraaid. De bediening van het systeem heeft mij al overtuigd, met "slechts" twee slots kan ik goed leven voor mijn behoeften en ik kijk uit naar het eerste gebruik, de komende dagen, in de vrije natuur en met koude vingers. Ik heb tot nu toe gewerkt met rondschroeffilters en afgezien van gegradueerde filters, die ik nu wil veranderen. Ik heb ook gekeken naar het systeem van Rollei (Mark II), dat qua rijgedrag de X-PRO van K+F niet kan bijhouden. Alles is erg plat en onhandig, biedt weinig oppervlak om de onderdelen vast te houden en met elkaar te verbinden. Het polarisatiefilter of de adapterring weer uit de houder halen is geen pretje en met koude vingers bijna onmogelijk. K&F heeft dit veel beter opgelost. Wie gegradueerde filters wil gebruiken is met de X-PRO set zeer goed geholpen, wie alleen grijsfilters nodig heeft, zou ik een magnetische ronde filterset adviseren, waarvan de diameter ruim boven zijn grootste lens ligt, die nog sneller in gebruik is, is meer compact en mag dan niet donkerder worden met meerdere filters parallel. X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000
X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000 X-PRO Filterset met CPL + ND 8/64/1000
30-04-2024
5
Topaanbeveling
Jarenlang opschroeffilters gehad. Natuurlijk werken ze, maar een insteekfilter is vooral voor landschapsfotografie erg praktisch. Ik heb eerst het filterinsteeksysteem van K&F gekocht (Nano x per rij). Heb nu wat filters. Filter- en plug-insysteem ten zeerste aanbevolen. Ik ben echt opgewonden. Gaat snel, goede kwaliteit en je kunt de filters ook aan laten staan als je nog een paar stappen verder wilt gaan. Ik vind het frame rond het filter ook mooi. Zo komen vette vingers niet zo snel op het filter. Er wiebelt niets. Er is ook een stijlvolle filterzak.
Topaanbeveling
28-04-2024
5
Bovenkant!!! Rechthoekig filter voor een betaalbare prijs
Ik heb de rechthoekige filterset rechtstreeks bij K&F gekocht. Omdat ik in het verleden met schroeffilters heb gewerkt en het probleem had met lichtafval bij het op elkaar schroeven van meerdere filters, wilde ik al heel lang een rechthoekige filterset kopen. Omdat de sets van NISI, Haida en andere bekende fabrikanten heel erg duur zijn, was ik als hobbyfotograaf op zoek naar een goedkoper alternatief. Toen ik verschillende recensies op YouTube zag, heb ik gekozen voor de K&F-set, die de helft kost van Haida en CO. Ik heb absoluut geen spijt van mijn beslissing. De filterhouder is zeer waardevol en goed doordacht. Ik vind het vooral leuk hoe het polarisatiefilter aan de houder is bevestigd en hoe het kan worden aangepast met het kleine wieltje. De filters zelf zijn gemaakt van optisch glas en vertonen geen kleurzweem en zijn bovendien goed gecoat. Een ander positief aspect is dat de filters een plastic frame met lipje hebben. Hierdoor kunnen de filters zonder vervelende vingerafdrukken worden geplaatst en verwijderd. Er wordt een tas meegeleverd om de houder en de filters daarin op te bergen en te vervoeren. Ook inbegrepen zijn verschillende adapterringen voor verschillende filterdraaddiameters. Als landschapshobbyfotograaf wil ik niet meer zonder de voordelen ten opzichte van opschroeffilters. Ik geef ook een duidelijk aankoopadvies voor amateurfotografen en professionals! Voor deze prijs had ik niet zo'n goede kwaliteit verwacht. Het is verbazingwekkend wat K&F hier levert.
Bovenkant!!! Rechthoekig filter voor een betaalbare prijs Bovenkant!!! Rechthoekig filter voor een betaalbare prijs
26-04-2024
5
Goed filter voor de prijs
Grote waarde. Filters passen goed en laten geen licht door. Filters worden geleverd in een kwaliteitsetui.
Goed filter voor de prijs Goed filter voor de prijs
21-04-2024
5
Leuk setje
Omdat ik enige ervaring heb met ND-filters, maak ik me altijd zorgen over paarse hoeken of donkere vlekken. Ik heb de set vandaag meegenomen en kreeg geen vreemde kleuren. Ik ben dol op deze set, hij past mooi op mijn lenzen zonder bang te hoeven zijn dat hij eraf valt. De foto is gemaakt met een sluitertijd van 11 mm en 13 seconden op mijn Canon 50D. Ik vond K&F Concept toen ik een goed statief wilde en dat vond ik bij hen. Als ik nu accessoires nodig heb voor mijn fotografie, kijk ik daar eerst naar.
Leuk setje
17-04-2024
5
Een geweldige budgetvriendelijke optie voor filters
Een paar maanden geleden begon ik mijn camera-uitrusting te verbeteren. Ik had een Canon 5D Mark IV-camerabody, maar had geen geweldig glas. Dus begon ik mijn uitrustingsreis door mijn lenzen te upgraden. Ik heb nu vier geweldige lenzen, waaronder een 70-200, 24-70, 100 mm macro en een groothoeklens. Nadat ik mijn verzameling lenzen had afgerond, begon ik te zoeken naar accessoires die ik nodig had om die lenzen te begeleiden en kwam ik met een korte lijst met items die hoogwaardige filters bevatten. Het probleem dat ik had was dat ik filters nodig had die met al mijn lenzen werkten. Het kopen van filters voor elk van uw lenzen kan echt onbetaalbaar worden. Eén oplossing die ik vond, was dus een vierkant filter met neerwaartse ringen. K&F Concept heeft een geweldige optie voor dit soort opstelling, dus ik probeerde het. Ongeveer een maand geleden maakte ik foto's van een bruiloft op een bergtop in Tennessee. Het was midden in de middag en de zon scheen super fel op de locatie van de ceremonie. De locatie was enorm en ik wilde mijn cameratas enigszins licht inpakken, zodat ik niet met tonnen apparatuur hoefde te worstelen. Voor dit soort werkzaamheden was de vierkante filterset van K&F concept perfect. De kit is licht van gewicht en maakt het mogelijk om één filter voor verschillende lenzen te gebruiken. Tijdens deze bruiloft werkte ik met een 82 mm-lens en een 77 mm-lens als mijn primaire glas. Op de ceremonielocatie moest ik snel lenzen verwisselen en het filter opnieuw toepassen om de foto's te maken die het stel wilde. Ik ontdekte gaten in de ceremonie waar ik rustig en snel lenzen kon verwisselen en de filters kon bevestigen zonder de gebeurtenis te verstoren. Het werkte perfect en hoewel sommige mensen het misschien omslachtig vinden, dacht ik dat het een stuk eenvoudiger was dan het verwisselen van lenzen en het vervolgens in elke lens schroeven van het filter. Bij gebruik van deze filters heb ik uitsluitend in RAW gefotografeerd, maar ik heb geen kleurzweem van de filters waargenomen. De houder is stevig en het filter wordt goed beschermd door de zachte voering in de behuizing. Het is heel gemakkelijk om de vatting op de lenzen te bevestigen en naar mijn mening is het zelfs gemakkelijker om mee te werken dan met individuele filters. Ik heb het gevoel dat de lensadapter iets beter op de cameralens zou kunnen passen, maar daar klaag ik zeker niet over en het is zeker geen dealbreaker. Het is slechts een aanpassing die het product nog beter kan maken dan het al is. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van dit product is de prijs. Met een prijs van £ 100 is het veel budgetvriendelijker dan de aanschaf van een enkel ND1000-filter. Dit is een geweldige set-up voor zowel beginners als professionals.
Een geweldige budgetvriendelijke optie voor filters Een geweldige budgetvriendelijke optie voor filters Een geweldige budgetvriendelijke optie voor filters Een geweldige budgetvriendelijke optie voor filters
12-04-2024
5
Kwaliteitsset voor een zeer goede prijs
Ik hield van de kwaliteit van de materialen, allemaal metaalachtig. Ik heb naar veel kits gekeken, maar ze waren allemaal van plastic en deze trok vooral mijn aandacht door de reacties. De waarheid is dat het een succes was, omdat elke andere soortgelijke kit niet onder de € 300 valt. Het optische filter nd1000 is gemaakt van glas en geeft een zeer goede kwaliteit. Het enige wat mij opvalt is dat het wat verzadiging verliest en dat de witbalans wat blauwachtig is, maar bij het verwerken van de RAW is dit eenvoudig te verhelpen. Je verhoogt de kleurtemperatuur en verzadiging en je bent klaar!!! (Ik gebruik een Canon 80d + 16-35 f4 is). Ik kan me voorstellen dat elke lens anders zal zijn. Bijgevoegd een paar foto's zodat je het verschil met filter en zonder filter kunt zien. Belichtingstijd op de foto met het 30" filter. Als je wilt beginnen in de wereld van filters, denk er dan niet eens over na voor deze prijs. Uitstekende resultaten.
Kwaliteitsset voor een zeer goede prijs Kwaliteitsset voor een zeer goede prijs
10-04-2024
5
Kwaliteitsvolle en complete beginnersset.
Als beginner die met filters experimenteert, wordt deze geleverd met alles wat ik nodig heb om mee te beginnen, tegen een betaalbare prijs gezien de kwaliteit en het ontwerp.
07-04-2024
Video
SKU.1878
kf01.1997
Specificatie
Filter
Maat /
Functie Lichtreductie-effect/Remove Glare
Aanbevolen Scènes Landschap Fotografie
Serie X-PRO series
Filtermateriaal Japans AGC-glas
Multi-coating 36 lagen
Waterbestendig
krasbestendig
HD
doorlaatbaarheid
Antireflectie
Patroon
Filterdikte:
Vorm
Ringmateriaal