• - FMC meerlaagse coating, BAK4 prisma: FMC meerlaagse high-definition coating biedt tot 99,5% lichtdoorlatendheid en minimale vervorming, waardoor het lichtverlies door reflectie tot een minimum wordt beperkt; de uitstekende brekingsindex van het BAK4-prisma kan donkere hoek, heldere beeldvorming, helder zonder donkere randen effectief vermijden.
 • - Grote oculairverrekijker, groter beeld, duidelijkere details: Oculairdiameter 22 mm, objectieflensdiameter 42 mm, vergroting 12 keer, kan u een gezichtsveld van 114/1000 m bieden. Grote oculairverrekijkers maken volledig gebruik van 12x vergroting, leveren groter beeld, zorgen voor duidelijkere details.
284 Review(s)
75,99€
 • - [Breed gezichtsveld] - De vergroting is 20 keer, wat u een gezichtsveld van 168/1000 m kan bieden; de diameter van het oculair is 22 mm en de diameter van de objectieflens is 50 mm; het brede gezichtsveld, meer licht, een breder gezichtsveld en een hogere helderheid.
 • - [Meerlaagse coating, BAK4-prisma]-FMC meerlaagse high-definition coating biedt tot 99,5% van de lichttransmissie en minimale vervorming, waardoor het lichtverlies veroorzaakt door reflectie tot een minimum wordt beperkt; De uitstekende brekingsindex van het BAK4-prisma kan vignettering effectief voorkomen. Het beeld is helder, helder zonder donkere randen.
2 Review(s)
64,87€
 • - [12X50 HD high-power monocular] Biedt een vergroting van 12 keer, de objectieflens heeft een diameter tot 50 mm en de beste kijkafstand is 96 m/1000 m, voor heldere en heldere beelden en verschillende weergaven. Het is zeer geschikt voor vogels kijken, jagen, wandelen, kamperen, reizen, dieren in het wild, landschappen, enz.
 • - [Afbeelding met hoog contrast en resolutie] De zoomtelescoop is uitgerust met een BAK-4-prisma en een full multi-coated (FMC) lens om een ​​uitstekende lichttransmissie en helderheid te garanderen. De lichtdoorlatendheid bereikt 99,5%. Met de nachtzichtfunctie met lage helderheid kan het je helpen dingen te zien bij weinig licht (je kunt niets zien in volledige duisternis), waardoor je een geweldige kijkervaring krijgt. Met het verstelbare oogmasker kun je ook gemakkelijk en snel op en neer draa
251 Review(s)
69,99€
 • - Met een vergroting van 16x en een objectieflensdiameter van 52 mm biedt het heldere en heldere beelden en verschillende gezichtsvelden. Het is zeer geschikt voor wandelen, jagen, bergbeklimmen, vogels kijken, balspelen, concerten, toerisme en het kijken naar wilde dieren en landschappen;
 • - De verrekijker uitgerust met BAK4-prisma en volledig gecoate lens, hoe groter de objectieflens, hoe meer licht de monoculaire binnenkomt en hoe helderder het beeld. Helder en geen zwarte randen, het beeld is super helder en scherp;
249 Review(s)
42,99€
 • - 30x60 optische verrekijker met een vergroting van 30 keer en een objectieflensdiameter van 60 mm. Wat nog belangrijker is, het heeft een groot gezichtsveld van 126 m/1000 m, waardoor u verder en breder kunt kijken.
 • - Meerlaagse high-definition coating biedt tot 99,5% lichttransmissie, BAK4-prisma's uitstekende brekingsindex, kan vignettering effectief voorkomen, heldere beeldvorming, heldere en geen donkere randen, het kan 's nachts worden gebruikt, maar kan niet volledig worden gebruikt duisternis.
209 Review(s)
39,99€
Astronomische Telescoop 15x - 150x, 70mm Diafragma 300mm Brandpuntsafstand, met Statief, Smartphonehouder en Bluetooth Afstandsbediening
HOT Verkoper
 • - [De meest geschikte telescoop voor kinderen en beginners] Deze telescoop voldoet aan alle behoeften van beginners. Hij is uitgerust met een 3X Barov teleconverter en twee oculairs, H20mm en H6mm. Kinderen kunnen vergrotingen verkrijgen van 15X tot 150X. Of je nu 's nachts naar de sterren en de maan kijkt of de planeten observeert, deze telescoop is de beste hulp voor kinderen en beginners in de astronomie.
 • - [Groot diafragma] 70 mm diafragma en 300 mm brandpuntsafstand zorgen voor meer licht en helderdere beelden, zelfs beginners kunnen heldere beelden krijgen. Hoe groter het diafragma, hoe groter het gezichtsveld en hoe helderder het beeld.
81 Review(s)
159,99€
 • - [Hoge vergroting] Met 10x vergroting, 25 mm objectieflens en breed gezichtsveld, 114/1000 meter, laat deze verrekijker je verder kijken en breder zien.
 • - [Optische lenzen van hoge kwaliteit] FMC omnidirectionele meerlaagse coating, het beeld is beter en helderder, de gemiddelde lichttransmissie is zo hoog als 99,5%, het BAK4-prisma heeft een hoge brekingsindex, geen donkere randen en het beeld is helderder .
50,99€
 • - 10-30 high-definition traploze zoom: volgens verschillende observatiebehoeften kunnen 10-30 verschillende vergrotingen eenvoudig worden aangepast en vrij worden ingezoomd.
 • - Meerlaagse coating: FMC breedband meerlaagse coating, hoge lichtdoorlatendheid, scherpe en transparante beeldvorming. 50mm grote objectieflens, 22mm oculair, de gezichtshoek bij 10x is 5.6° ~ 2.7° bij 30x, het beeldeffect is helder en het gezichtsveld is breed, zodat u kunt genieten van het beste zicht in gebruik, bij vogels kijken , landschap kijken, games kijken, kamperen, Het concert heeft de beste kijkervaring.
89,99€
 • - 【GROTE VERREKIJKER MET GROTE OOGSTUKKEN】 Deze verrekijker heeft een vergroting van 12x, een objectieflens van 25 mm en een breed gezichtsveld, zodat u verder kunt kijken en breder kunt zien. BAK4-prisma, het zorgt voor een waarheidsgetrouwe weergave.
 • - 【DRAAGBAAR, COMPACT EN KLEIN VERREKIJKER ONTWERP】 Eén hand kan onder de knie worden wanneer u de vogelverrekijker gebruikt voor opera, vogels kijken, kamperen, reizen, dieren in het wild observeren, voetbalwedstrijden, cruise of andere externe activiteiten, de nachtkijker bij weinig licht (niet voor volledig donkere nacht) is handiger voor gebruik en dragen.
584 Review(s)
65,99€
 • - 【10x42 hoge vergrotingsfocus】: 10x42 keer high-definition vergroting, een goede combinatie van optisch systeem en basisprestaties, heldere beelden, helder zicht. Het 20 mm vergrote oculair zorgt voor een groothoek en een groot gezichtsveld met voldoende lichtinval. De lens heeft een meerlaagse coating om duizeligheid te voorkomen, heldere en heldere beelden te garanderen en het observatiecomfort te verbeteren. 42 mm objectdiameter met groot diafragma, breder gezichtsveld, zodat u het verre lands
 • - 【BAK4-prisma en meerlaagse coating】: Zowel het oculair als de objectieflens gebruiken hoogwaardige BAK4-prisma + FMC volledig optische breedband groene film, die transparant en helder is, waardoor intern lichtverlies effectief wordt geëlimineerd en donkere randen op het scherm worden vermeden. De lichtdoorlatendheid is zo hoog als 97%. Het optische systeem reflecteert licht, of u nu op zoek bent naar vogels of het podium beter wilt bekijken, het kan u helpen het doel in hoge definitie te observe
14 Review(s)
109,99€
 • - 7-inch IPS groot LCD-scherm: tot 2000X vergroting, 1080P high-definition 7-inch groot scherm, met prachtige details en delicate foto's. De digitale LCD-microscoop heeft een groot gezichtsveld en het is gemakkelijk om scherp te stellen en in te zoomen op het gewenste object, waardoor uw observatie intuïtiever wordt. Gebruik een draaibaar (90 graden) schermontwerp, wat handiger is voor gebruikers om vanuit verschillende hoeken te kijken;
 • - Size Multiples Dual Lens: Uitgerust met een digitale lens en een microbe-lens, met behulp van de 50-500X-reeks digitale lens ("Lens 1") kunt u de details van macro-objecten zoals munten, printplaten, insecten, planten observeren. Met behulp van de 100-2000X microbiologische lens kunt u cellen, micro-organismen en glasplaatjes observeren, slechts één set kan aan uw eisen voldoen op verschillende gebieden, wat erg praktisch en handig is;
199,99€
4K FHD 30MP Verrekijker, Infrarood Nachtzicht, 3" Display, 5x Digitale Zoom, Video Opname, Foto Opname
TOP Best
 • - 3-inch groot high-definition display: uitgerust met een 3-inch LCD-scherm, wordt het digitale scherm direct weergegeven, het beeld is stabiel en het weergave-effect is duidelijk en intuïtief, waardoor u een comfortabelere en bredere visuele ervaring krijgt . 5x digitale zoom, die verre objecten in het donker kan vergroten, het kan u helpen de meest opwindende momenten van de dag of nacht vast te leggen en vast te leggen;
 • - Full HD 4K-video en 36MP-foto's: met een nachtkijker kunt u 4K full HD-video en 36-megapixelfoto's maken. De vastgelegde video en foto's kunnen worden geëxporteerd naar een computer om ze te bekijken met behulp van een datakabel, of opgeslagen op een geheugenkaart. Ondersteun 32 GB geheugenuitbreiding, zodat u op elk moment de prachtige momenten kunt bekijken. (Let op: geheugenkaart niet inbegrepen).
159,99€
 • - 20x vergroting, grote objectieflens tot 50mm breed, de beste gezichtsveldafstand is 211 voet/1000 meter, waardoor u heldere en heldere beelden en een ander gezichtsveld ervaart. Perfect voor buitenactiviteiten zoals jagen, wandelen, kamperen, vogels kijken, varen, reizen, sportevenementen, golf, schietbaan, concerten.
 • - Volledig gecoate FMC-lens, goede beeldvorming, helderder, lichtdoorlatendheid tot 99,5%. Uitgerust met hoogwaardig BAK4-prisma, dat vignettering effectief kan voorkomen en heldere en scherpe beelden kan garanderen.
43,99€
 • - Dynamisch groot scherm: 2,31" high-definition TFT intern scherm, met 3 keer groot venster vergrootglas, FMC blauwe film objectieflens, het beeld is helder en scherp, de kleurweergave is overdag waar, het beeld is helder in het donker omgeving, en de detailweergave is hoog;
 • - Krachtig nachtzichtapparaat: 850 nm, sterke infraroodschijnwerper, infraroodafstelling met 7 snelheden, 4x digitale zoom en 25 mm objectieflensopening, kan in het donker 1280x960 pixelafbeeldingen en 1280x960 @ 30FPS-video opnemen; 320 * 240 resolutie Het snelle kleuren-breedbeeld-lcd-scherm is gemakkelijk te bekijken en u kunt USB gebruiken om verbinding te maken met een computer om gegevens over te dragen om gegevensverlies te voorkomen
237 Review(s)
299,99€
50x-1000x Digitale Microscoop, 9" LCD, 12MP Camera, Compatibel met Windows/Mac OS
HOT Verkoper
 • - 【9" HD LCD-scherm】De verbeterde MS3 9" LCD digitale microscoop biedt een 29% groter gezichtsveld dan de vorige 7" microscoop, waardoor het efficiënter is om te observeren. Met het grote scherm kunt u snel beelden aanpassen en direct zien. Daarnaast is dit scherm 90° draaibaar, waardoor je eenvoudig de wondere wereld van de microscopie kunt ontdekken!
 • - 【Gemakkelijk om de hele munt te zien】De nieuwste MS3-muntmicroscoop heeft een langere standaard van 8,5 inch, de maximale afstand tussen de lens en de basis is vergroot tot 6,3 inch en het gezichtsveld is tot 30 mm in diameter, dus er is het is niet nodig om verlengbuizen te installeren of het display omhoog te brengen De hele munt kan gemakkelijk worden opgevangen;
259,99€
12x50 Monoculaire, Smartphone Houder en Statief, BAK4 Prisma, voor Natuurobservatie, Jagen, Kamperen, Reizen
NIEUW Aankomst
 • - 12x vergroting en 50 mm objectieflensdiameter zorgen voor heldere en heldere beelden. Met een groot gezichtsveld (360 voet 1.000 meter), heb je het beste zicht op je buitenavontuur, geniet van vogels kijken, jagen, wandelen, kamperen, reizen, dieren in het wild, landschap en meer.
 • - Hoogwaardige verrekijker met BAK4-prisma's en volledig gecoate lenzen, die een uitstekende lichttransmissie en helderheid garanderen met een lichttransmissie tot 99,5%. Met nachtzicht bij weinig licht helpt het u om dingen duidelijk te zien bij weinig licht (u kunt niets zien in volledige duisternis);
49,99€
Astronomische Telescoop 15x-150x, 70mm Diafragma 400mm Brandpuntsafstand, Telescoop voor Kinderen Beginner
HOT Verkoper
 • - 300mm brandpuntsafstand en 70mm diafragma kunnen meer licht verzamelen, volledige meerlaagse coating, lichttransmissie verbeteren, helderder en helderder zicht, high-definition optische glazen lens (niet-harslens), kinderogen beschermen.
 • - Uitgerust met een 1,5x orthoscopische spiegel, komt het tafereel dat na installatie wordt gezien overeen met het werkelijke tafereel en zal het niet ondersteboven van links naar rechts zijn. Je kunt het hemellichaam of het landschap bekijken, wat handiger en praktischer is.
8 Review(s)
179,99€
20-60x60 Spotting Scope, BAK4 Prism, met Statief en Mobiele Telefoonclip, IP56 Waterdicht
TOP Best
 • - Variabele 20x tot 60x vergroting en dynamisch lensfocussysteem - maakt het gemakkelijk om in te zoomen op het doel. Perfect voor schietwedstrijden, boogschieten, jagen, vogels kijken, wild kijken, wandelen, kamperen, landschap, buitensporten, astronomische observatie enz.
 • - BAK4 Prisma FMC multi-coated oculair en objectieflens, de lichttransmissie is zo hoog als 99%, en de kleur van het beeld wordt in de grootste mate hersteld.
129,99€
 • - High-definition verrekijker met 12x vergroting, 55 mm objectief en 369ft/1000yd gezichtsveld, voor heldere en heldere beelden en gevarieerde gezichtsvelden. Geweldig om te wandelen, jagen, klimmen, vogels kijken, balspelen, concerten, dieren in het wild te bekijken en landschappen.
 • - BAK4-prisma's met hoge brekingsindex en Multi-Coated Coated Lenses (FMC) bieden uitstekende lichttransmissie en helderheid om levensechte beelden te garanderen. Met de nachtzichtfunctie bij weinig licht kunt u zelfs bij weinig licht hoogwaardige beelden krijgen, waardoor u een geweldige kijkervaring krijgt.
49,99€
 • - High-definition display: 200 pixels, echte high-definition 1920*1080P video en 2MP beeldweergave, draadloze high-speed transmissie, geen beeldvertraging na volledige lading. 50x-1000x vergroting, 360-graden contactfocus, gebruiksvriendelijk;
 • - wifi digitale microscoop: draadloze wifi-verbinding, ontdoe je van de ketenen van kabels, gebruik de meegeleverde app en maak ook foto's en neem video's op zoals een camera, voor iOS en Andriod, ook compatibel met Windows en Mac OS (USB-poort vereist).
207 Review(s)
51,99€
 • - HD-display: 200 pixels, hoge resolutie van 1280x720, legt duidelijke momentopnames en hoogwaardige video van dichtbij vast, wordt geleverd met accessoires voor zijspiegels, kleine haken en magneten, praktisch en betrouwbaar;
 • - IP67 waterdicht: 8 m diameter, 8 LED-lampjes met instelbare helderheid, gemakkelijk te verkennen moeilijk bereikbare gebieden zoals onderwaterleidingen, automotoren, ventilatieleidingen (het beste effect is binnen het brandpuntsafstandbereik van 4-8 cm);
11 Review(s)
69,99€
 • - 【4-inch draaibaar FHD-scherm】4-inch scherm, 1080FHD-beeldkwaliteit, 80x vergroting, ingebouwde 8 verstelbare LED-lampjes, die voldoende vergroting kunnen bieden om aan uw dagelijkse behoeften te voldoen, zodat u de microscopische wereld duidelijker en intuïtiever kunt presenteren voor u;
 • - Oplaadbare microscoop】 Ingebouwde 2000mAh-batterij, kan ongeveer 3 uur worden gebruikt nadat deze volledig is opgeladen, en kan ook worden opgeladen door een powerbank, je kunt hem overal met vertrouwen mee naartoe nemen;
6 Review(s)
168,99€
 • - Een brandpuntsafstand van 400 mm (f / 5.7) en een diafragma van 70 mm, een volledig gecoate optische glazen lens, met een coating met hoge transmissie, kunnen verbluffende beelden creëren en uw ogen beschermen. De perfecte telescoop voor astronomen om de sterren en de maan te verkennen.
 • - Uitgerust met twee verwisselbare oculairs, oculair 1:25 mm en oculair 2: 10 mm. De 5x24 zoeker kan objecten gemakkelijk en snel lokaliseren.
5 Review(s)
179,99€
WiFi en USB digitale microscoop, 1000X zoom, 1080P Full HD, met in hoogte verstelbare standaard, mini-microscoop voor kinderen met 8 LED-lampjes, voor mobiele telefoon, Android, pc Windows, iPhone, iOS, Mac
NIEUW Aankomst
 • - 【WiFi en USB twee verbindingsmethoden】 Ingebouwde wifi, je kunt eenvoudig een Android- of iOS-mobiele telefoon aansluiten zonder USB-kabel. Dankzij WiFi-verbindingstechnologie kunt u genieten van iPhone/Android-telefoonbeeldweergave, high-definition beeldoverdracht, foto en video en eenvoudige observatie, en het WLAN-verbindingsbereik is ongeveer 10 m;
 • - 【HD-camera】De microscoop Full HD is uitgerust met een 1080p HD-camera met 2 miljoen pixels, waardoor je een geweldige ervaring hebt met het verkennen van de microwereld door middel van heldere foto's en video's, de beste afstand tussen de camera en het object is 3-60 mm;
69,99€
NV8000 HD Infrarood Nachtzicht Verrekijker, 4x Digitale Zoom, Handsfree op Het Hoofd Gemonteerd
HOT Verkoper
 • - 【Dual-screen binoculaire 3D-weergave met blote oog】 1,4-inch 390 * 390 dual-screen intern scherm, 7-niveau helderheidsaanpassing, ondersteuning van dual-screen binoculaire 3D-weergave met blote oog, herstel de echte driedimensionale scène gezien door de menselijk oog, en laat u zich erin onderdompelen Ervaar het 3D real-time observatie-effect;
 • - 【Dag en nacht dual-purpose FHD high-definition opnamen】 Uitgerust met 3W, 850 nm sterke infraroodschijnwerper om observatie op lange afstand zonder infraroodlicht bij weinig licht te garanderen. Het ondersteunt infraroodaanpassing met 7 snelheden en de observatieafstand kan in een donkere omgeving 250 meter tot 300 meter bedragen. Je kunt in het donker jagen, dieren in het wild observeren, de wildernis verkennen of je boerderij beschermen zonder externe verlichting;
251,99€ 299,99€
 • - 【Dag en nacht dual-purpose FHD high-definition opnamen】 Infrarood nachtzicht telescoop met 6x groot raam oculair vergroting en opnamefunctie, met 5W 850nm infrarood LED en CMOS starlight sensor om observatie op lange afstand zonder infrarood licht bij weinig licht te garanderen; 7-niveau infrarood in nachtmodus, het verste zichtbare bereik is 500-600m. Superieure optische helderheid stelt u in staat om in het donker te jagen, dieren in het wild te observeren, de wildernis te verkennen of uw boer
 • - 【2,5-inch TFT-binnenscherm】 De nachtkijker maakt gebruik van een 2,5-inch TFT 2K high-definition scherm en met 4x digitale zoom kun je verder kijken. Als je houdt van jagen 's nachts, verkenning, bewaking, kamperen, grotten verkennen, 's nachts vissen en varen, natuurobservatie en fotografie, enz., Deze nachtkijker kan 2048x1536 pixelafbeeldingen en 1920x1080P@30FPS-video opnemen;
269,99€
 • - 4,0-inch groot scherm: 4,0-inch groot digitaal scherm wordt direct weergegeven, het beeld is stabiel en het weergave-effect is duidelijk en intuïtief. De nachtkijker kan zowel overdag als 's nachts zijn volledige rol spelen, met kleurweergave overdag en zwart-witweergave 's nachts.
 • - Premium lens: meerlagig volledig gecoat 42 mm objectief met 6 groen gecoate optica voor optimale optica en kleurweergave. Lens van aluminiumlegering is vergelijkbaar met high-end cameralens, gemakkelijk te kalibreren en slijtvaster
299,99€
Monoculair Nachtzicht, 1.5" Scherm, 1080P FHD, 5x Digitale Zoom, Video-opname en Foto-opname
Anual
 • - 【Dubbel gebruik voor dag en nacht, volledig zwart nachtzicht】 Ingebouwd 3W IR LED-infraroodlicht, 850 nm sterke infraroodschijnwerper, stelt u in staat om het doel dat u wilt observeren duidelijk te zien in volledige duisternis of gedimd omgevingslicht. Instelbaar infraroodontwerp met 7 snelheden, aangepast aan de behoeften van verschillende mensen en verschillende omgevingen, om de beste resultaten te verkrijgen;
 • - 【HD-beeld】De digitale nachtkijker heeft 5x digitale zoom en een lensopening van 25 mm, je kunt je gemakkelijk aanpassen aan de beste brandpuntsafstand om je te helpen het doel met duidelijkere details te observeren. Met een goede beeldversterker en een zeer gevoelige imaging-array, kan het 1080P FHD-afbeeldingen en video's van hoge kwaliteit leveren (1920x1080p-afbeeldingen en 1080p FHD 30FPS-video's);
72,99€
 • - Ontworpen met 25x30 mm high-definition vergroting, zorgt de multi-coated optische lens voor een uitstekende lichttransmissie en helderheid, en kan een gezichtsveld van 126 meter op 1000 meter bereiken, waardoor u een helderder en breder gezichtsveld krijgt.
 • - Het handgedeelte is gemaakt van hoogwaardig aluminium en een goudlegering en is bedekt met hoogwaardig leer, dat stijlvol en zeer duurzaam is. Bovendien is het leren ontwerp, schokabsorptie, antislip, zeer gemakkelijk vast te houden en te gebruiken.
44,99€
Kinderelektronenmicroscoopcamera twee-in-een, 15 miljoen pixels, 0-200 keer vergroting, 2-inch oogbeschermingsscherm, kindermacrocamera met DV-videofunctie, geschikt voor buitenobservatie en fotografie voor kinderen blauw
Anual
 • - Vrije aanpassing van de brandpuntsafstand: grote vergroting om microscopisch kleine details waar te nemen die onzichtbaar zijn voor het blote oog, kleine vergroting om het dagelijkse leven te observeren, 0-200 keer vergroting, gemakkelijk te fotograferen macro of lange afstandsopnamen;
 • - Oogbeschermingsscherm, doet geen pijn aan de ogen: 2,0-inch groot scherm, IPS high-definition scherm oogbescherming, doet geen pijn aan de ogen, het beeld van 15 miljoen pixels is helderder, zeer geschikt voor buitenobservatie van kinderen en natuurwetenschappen;
44,99€
 • - 【Dag en nacht, volledig zwart nachtzicht】 Ingebouwd 3W IR LED-infraroodlicht, 850 nm sterke infraroodschijnwerper, stelt u in staat om het doel dat u wilt observeren duidelijk te zien in volledige duisternis of gedimd omgevingslicht. 7-speed infrarood nachtzicht aanpassing, 10x high-definition vergroting en 1,3 miljoen pixel, ster-niveau infrarood verbeterde CMOS lichtgevoelige chip, zal u helpen dieren nauwkeurig en duidelijk in het donker te vinden;
 • - 【2.4-inch TFT LCD-scherm】 Deze nachtkijker heeft een 2,4-inch breed TFT-materiaalscherm, zodat je de prachtige momenten van dieren 's nachts kunt vastleggen, waardoor je een levendigere visuele ervaring krijgt. Ondersteunt 1080P FHD-foto-opnamen en video, zodat u een helder nachtzicht hebt. U kunt foto's en video's van dieren opslaan tijdens het observeren;
189,99€
Compacte Kinderverrekijker 8X21 kleine lichtgewicht voor jongens en meisjes voor de jacht Reizen Sterrenkijken Wandelen Kamperen Concert
Anual
 • - Helder en scherp zicht: een krachtige verrekijker met grote BAK4-prisma's en een FMC-objectief van 21 mm bereiken een hoge lichttransmissie van maximaal 99,5%, waardoor u een kristalachtig high-definition gezichtsveld krijgt, zodat u duidelijk kunt zien op afstanden van meer dan 5.000 voeten zien een object
 • - COMPACT EN LICHTGEWICHT: De compacte verrekijker weegt slechts 0,5 lbs en heeft een opvouwbaar ontwerp. Door het compacte formaat en de uitgeruste zachte hoes kunnen kinderen het veilig dragen;
18,99€
AD012 draagbare kindermicroscoop, kindermicroscoop met 2 inch lcd-scherm, Windows PC-compatibel educatief speelgoed, geschikt voor binnen, buiten, leeftijd 5+ (roze)
Anual
 • - 【Hoge resolutie】 1080FHD-beeldkwaliteit, kan 300 keer worden vergroot, ingebouwde 8 verstelbare LED-lampjes, bieden voldoende vergroting en lichtomstandigheden om volledig aan de behoeften van kinderen te voldoen;
 • - 【Lichtgewicht en veilig】 Het lichaam weegt slechts 135 g (0.29 lbs), kinderen kunnen het gemakkelijk in een zak stoppen of om hun nek hangen en meenemen om buiten te verkennen. Ingebouwd 2-inch high-definition display, kinderen hoeven hun gezicht en ogen niet op de lenscilinder te plakken, waardoor de gevoelige ogen en huid van kinderen worden beschermd;
62,99€
AD012 draagbare kindermicroscoop, kindermicroscoop met 2 inch lcd-scherm, Windows PC-compatibel educatief speelgoed, geschikt voor binnen, buiten, leeftijd 5+ (grijs)
Anual
 • - 【Hoge resolutie】 1080p FHD-beeldkwaliteit, kan 300 keer worden vergroot, ingebouwde 8 verstelbare LED-lampjes, bieden voldoende vergroting en lichtomstandigheden om volledig aan de behoeften van kinderen te voldoen;
 • - 【Lichtgewicht en veilig】 Het lichaam weegt slechts 135 g (0.29 lbs), kinderen kunnen het gemakkelijk in een zak stoppen of om hun nek hangen en meenemen om buiten te verkennen. Ingebouwd 2-inch high-definition display, kinderen hoeven hun gezicht en ogen niet op de lenscilinder te plakken, waardoor de gevoelige ogen en huid van kinderen worden beschermd;
62,99€
 • - Hoogwaardige optica met 8x vergroting en dakkantprismasysteem leveren heldere, scherpe, kristalheldere beelden. Beste voor vogelspotten, echte kinderverrekijker voor jongens en meisjes;
 • - Gemaakt van zacht Q-elastisch ABS zacht rubber materiaal, het kan voorkomen dat kinderen hun ogen bezeren wanneer ze het gebruiken. Het getextureerde rubber aan de buitenkant helpt bij het grijpen, licht, anti-val, gezond en geurloos en beschermt de gezondheid van kinderen;
31,99€
 • - Hoogwaardige optica met 8x vergroting en dakkantprismasysteem leveren heldere, scherpe, kristalheldere beelden. Beste voor vogelspotten, echte kinderverrekijker voor jongens en meisjes;
 • - Gemaakt van zacht Q-elastisch ABS zacht rubber materiaal, het kan voorkomen dat kinderen hun ogen bezeren wanneer ze het gebruiken. Het getextureerde rubber aan de buitenkant helpt bij het grijpen, licht, anti-val, gezond en geurloos en beschermt de gezondheid van kinderen;
31,99€
 • - Het zachte rubberen oculair beschermt de ogen zonder hun gezicht te beschadigen tijdens het gebruik. Daarnaast zit er een extra coating rond het oculair om de lens beter te beschermen bij een val;
 • - Antislip en krasvast, met een ergonomische handgreep die perfect in de kinderhand past. Tegelijkertijd gemakkelijk aan te passen, gemakkelijk te focussen, zeer geschikt voor kinderen;
28,99€
 • - 【7-inch draaibaar LCD-scherm en pc-weergave】Uitgerust met een 7-inch draaibaar HD-scherm, kan de kijkhoek naar believen worden gewijzigd en kan de paal 180° naar achteren worden gekanteld. Het grote scherm biedt een groter, helderder beeld dan andere 4.3's, waardoor meer details worden weergegeven en de ogen en nek niet meer worden belast. De HDMI-uitgang is tegelijkertijd compatibel met Windows en Mac OS en stelt u in staat om op grotere schaal waarnemingen uit te voeren en het delen en analyse
 • - 【Vergroting van 50x-1000x en 10 instelbare LED-lampjes】Verbeterde nauwkeurige focustechnologie ondersteunt 50 tot 1200x dynamische vergroting, waardoor u levensechte kleuren en heldere kleine objectdetails krijgt. 8 verstelbare LED-lampjes en 2 extra hulplampen zorgen voor voldoende helderheid voor uw exemplaren en maken het mogelijk om details op donkere plaatsen te bekijken of vast te leggen;
143,13€ 239,99€
 • - Hoogwaardige optische lens: 50 mm grote diameter, 360 mm brandpuntsafstand, volledig gecoate optische glazen lens, professionele coating, meerlaagse coating, hogere lichttransmissie, effectief vignettering voorkomen, kleine details van kleur en chromatische aberratie herstellen, goed nachtzicht effect, heldere en heldere levendige beeldvorming;
 • - Vergroting: Uitgerust met twee verwisselbare oculairs, verhoogt een 1,5x Barlow-lens de vergroting van elk oculair met 1,5x. 5x18 sterzoeker, helpt u snel het doel te vinden, nauwkeurig de sterobservatie vast te leggen, meer geschikt voor beginners;
59,99€
 • - 【5-inch high-definition LCD-scherm】 1000x vergroting, 1920*1080P hoge resolutie, met 2 miljoen CMOS high-definition sensor, kunt u een hoogwaardige beeldkwaliteit krijgen, zelfs in een omgeving met weinig licht. Met het 5-inch high-definition LCD-scherm kunt u direct op het scherm observeren zonder een computer of mobiele telefoon aan te sluiten, wat handiger is dan traditionele microscopen. Ingebouwde 8 LED-lampjes met instelbare helderheid om u te helpen kleine details duidelijk en helder te z
 • - 【Wi-Fi-verbinding】U kunt via een USB-kabel verbinding maken met de computer en het meetinstrument gebruiken om nauwkeurig te meten. Het ondersteunt ook verbinding met een mobiele telefoon of iPad via wifi en verbinding via wifi om synchrone weergave op de mobiele telefoon te bereiken, wat handig is voor discussie. Je kunt ook video's en foto's maken via de app op je telefoon en delen met je klanten of vrienden;
126,99€
 • - 【50X-1000X digitale vergroting】 De digitale LCD-microscoop biedt een vergroting van 50X-1000X, zodat u kleine details zoals munten, planten en insecten binnen het vergrotingsbereik kunt bekijken. De werkelijke vergroting hangt af van de schermgrootte, tussen de camera en de observatie puntafstand varieert;
 • - 【IPS LCD-scherm】 Deze elektronenmicroscoop is uitgerust met een 4,3-inch scherm en heeft een ultraprecieze scherpstelcamera van 2 megapixels en 1080P high-definition beeldvorming. Realtime heldere afbeeldingen en hoogwaardige video's van objecten kunnen direct worden waargenomen, wat erg handig is in gebruik. Het grote scherm is ergonomischer en helpt vermoeidheid van ogen en nek te voorkomen;
139,99€
 • - 【4,3-inch high-definition LCD-scherm】4,3-inch high-definition LCD-scherm, biedt een goed gezichtsveld, gemakkelijk te bekijken. High-definition 8 miljoen pixels, 1-1000 keer continue vergroting, aangedreven door oplaadbare lithium-ionbatterij (4 uur werktijd) of USB, echt draagbaar en onafhankelijk;
 • - 【Uitstekend lichteffect en beeld- en video-opslag en output】De microscoop heeft 8 ingebouwde verstelbare LED-lampjes, wanneer de lichtbron onvoldoende is, kan het lichtwiel van het scherm worden aangepast om de sterkte van het LED-vullicht te regelen, wat helpt u om betere details en de beste duidelijkheid te verkrijgen. Uitgerust met een Micro SD-kaartsleuf, kunt u afbeeldingen en video's die tijdens observatie zijn verkregen, opslaan op de kaart en uitvoeren. (exclusief Micro-SD-kaart)
99,99€
12X50 Monoculair, Stikstof Gevuld, Hoog Vermogen, met Smartphone Houder, BAK4-prisma, Waterdicht, voor Vogels Kijken, Jagen, Kamperen, Wandelen, Reizen
HOT Verkoper
 • - 【12x50 krachtige vergroting】Een verrekijker voor volwassenen en kinderen met een vergroting van 12x en een objectieflensdiameter van 50 mm, die een volledig zichtbereik van 360 voet (1000 yards) biedt voor kristalheldere beelden, handig voor u om te genieten van een verscheidenheid aan vergrote weergave van buitenavonturen voor vogels kijken, jagen, wandelen, kamperen, reizen, dieren in het wild, landschap, enz;
 • - 【Hoog contrast en resolutie】 Hoogwaardig precisie-ontwerp, met behulp van volledig glazen high-end optische elementen (BAK4-prisma en meerlaagse groene film), goede beeldvorming, helderder, hoge lichttransmissie van 99,5%, kan vignettering effectief voorkomen, zorgen voor beeldvorming Helderheid en scherpte;
89,99€
 • - [Breed gezichtsveld] - De vergroting is 10 keer, wat u een gezichtsveld van 168/1000 m kan bieden; de diameter van het oculair is 22 mm en de diameter van de objectieflens is 42 mm; de groothoek grote gezichtsveld, meer licht, breed gezichtsveld, hogere helderheid.
 • - [FMC meerlaagse coating, BAK4-prisma]-FMC meerlaagse high-definition coating biedt tot 99,5% lichtdoorlatendheid en minimale vervorming, waardoor het lichtverlies door reflectie tot een minimum wordt beperkt; De uitstekende brekingsindex van het BAK4-prisma kan donkere hoeken effectief vermijden, het beeld is helder, helder zonder donkere randen.
64,96€
 • - De objectieflens met grote diameter is 50 mm, die een groter gezichtsveld, grote helderheid, hoge helderheid, helderdere en duidelijkere beeldkleuren en geen chromatische aberratie heeft. De oculairdiameter is maximaal 18,5 mm, het echte grote oculairontwerp, geschikt om te bekijken, stabiel beeld, geen duizeligheid en krap gevoel. 10-30 keer continu zoomen, elke vergroting kan worden aangepast aan uw verschillende kijkbehoeften.
 • - BAK4 optisch prisma, de brekingsindex is veel hoger dan BAK7, de lichttransmissie is 99,5%, de lens is gemaakt van volledig optisch glasmateriaal, FMC meerlaagse coating, het beeld is transparant, de kleur is scherp en er is geen chromatische aberratie. Bij weinig licht kunt u ook een goed observatie-effect krijgen.
63,99€