Verzending & Bezorging

U kunt uw artikelen online kopen. gratis standaard verzending voor elke aankoop. KENTFAITH gebruikt de beste vervoerders in de branche om ervoor te zorgen dat uw bestelling op tijd bij u aankomt. Op de pagina Veilig afrekenen ziet u uw artikelbeschrijving, prijs en levertijd. Indien nodig kunt u tegen een meerprijs ook een snellere bezorgmethode kiezen voor elk item in uw bestelling. De levertijd is afhankelijk van het door u gekozen afleveradres, de beschikbaarheid van uw artikelen en het tijdstip waarop u uw bestelling plaatst. Beïnvloed door Covid-19, zal er enige vertraging zijn in de levering.

Soms is internationaal transport ingewikkelder en wordt de tijdslimiet beïnvloed door natuurrampen, politieke kwesties, vakanties, aangepaste processen, enz. en de hieronder aangeboden levertijd geschat op basis van de pakketten die in de afgelopen 2-3 maanden zijn afgeleverd, alleen ter referentie . referentie.

Vanwege de warme winkelseizoenen aan het einde van het jaar kan de levering 3-5 dagen worden uitgesteld. Als je hulp nodig hebt bij je bestelling, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice.

Momenteel levert kentfaith.nl alleen in Nederland en België.

Bezorgopties

Service Geschatte levertijd Kosten per zending
Gratis verzending ongeveer 5-10 werkdagen €0
Express verzending ongeveer 3-7 werkdagen Berekend op gewicht