Multifunctioneel Mini Camerastatief Telefoonstatief Flexibele Mobiele Telefoonhouder Met Bluetooth Afstandsbediening
35% UIT
 • - 2-in-1 ontwerp voor mobiele telefoonclips, gemakkelijk compatibel met mobiele telefoons en camera's, zodat u altijd en overal prachtige momenten kunt vastleggen. Gratis Bluetooth afstandsbediening, die snel kan worden gekoppeld zonder wachtwoord, ondersteunt het vrij maken van foto's of video's binnen een straal van 10 meter en kan 10 uur continu werken.
 • - Deze statiefkop ondersteunt een belasting van 3 kg en is geschikt voor de meeste spiegelloze camera's, mobiele telefoons en andere apparatuur. Hij weegt slechts 0,32 kg en is gemakkelijk mee te nemen, geschikt voor reizen en buitenopnamen.
131 Review(s)
25,07€ 45,99€ 29,99€
MS03 13'' / 33cm Telefoonstatief Selfie Stick Desktopstandaard (Klein Formaat) voor Gopro Action en Insta Zwart Oranje
50% UIT
 • - De maximale hoogte is 32 cm en ondersteunt 5 delige beenverstelling, zodat u de gewenste hoogte naar wens kunt aanpassen.
 • - Deze statiefkop ondersteunt een draagvermogen van 2 kg en is geschikt voor de opnamebehoeften van GoPro, DJI Osmo Action en Insta 360 apparatuur.
93 Review(s)
22,79€ 39,99€ 19,99€
K&F Concept Mobiele Telefoonhouderklem Met Twee Koude Schoenbevestigingen 360 ° Aanpassing
44% UIT
 • - De mobiele telefoonhouder heeft een dubbel cold shoe-ontwerp, waarmee eenvoudig verschillende fotografie-accessoires kunnen worden geïnstalleerd, zoals microfoons, invullichten, enz., om meer opname-effecten te bereiken.
 • - Het heeft een hoekverstelling van 180° voor kantelopnamen en is uitgerust met een vergrendelknop om ervoor te zorgen dat het tijdens het fotograferen niet losraakt en veilig is.
22,79€ 35,99€ 19,99€
MS03 13'' / 33cm Telefoonstatief Selfie Stick Desktopstandaard (Klein Formaat) voor Gopro Action en Lnsta Oranje Grijs
54% UIT
 • - De maximale hoogte is 32 cm en ondersteunt 5 delige beenverstelling, zodat u de gewenste hoogte naar wens kunt aanpassen.
 • - Deze statiefkop ondersteunt een draagvermogen van 2 kg en is geschikt voor de opnamebehoeften van GoPro, DJI Osmo Action en Insta 360 apparatuur.
98 Review(s)
27,35€ 49,99€ 22,99€
153 cm Monopod Metalen Verlengpaal MS07 Met 14 Adapter En Uitgerust Met GoPro Adapter Compatibel Met GoPro / DJI Action / Insta360
50% UIT
 • - [Extra lang ontwerp] De extra lange verlengstok heeft een lengte van 153 cm, die gemakkelijk te hanteren is, of het nu gaat om panoramische opnamen of close ups. Dankzij de extra lange schacht kun je overal mooie momenten vastleggen.
 • - [Supercompatibiliteit] Deze selfiestick is uitgerust met een GoPro adapter, die niet alleen GoPro, DJI Action, Insta360 en andere apparaten ondersteunt. Of je nu een professionele fotograaf of een amateur bent, met behulp van deze selfiestick maak je eenvoudig prachtige foto's
40 Review(s)
28,49€ 59,99€ 29,99€
6.1'' / 15.6 cm Tafelstatief Verstelbare Hoogte Mini Statief Met Mobiele Telefoonhouder en Bluetooth Afstandsbediening Camera Iphone Statief
50% UIT
 • - Het statief is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, wat de duurzaamheid en draagbaarheid garandeert. Bied stabiele ondersteuning voor uw camera, mobiele telefoon en stabilisator om mogelijke trillingen tijdens het fotograferen te voorkomen.
 • - Dankzij het unieke ontwerp met 2 snelheden en een maximale hoogte van 156 mm kunt u de hoogte van het statief eenvoudig aanpassen aan verschillende opnamebehoeften.
14 Review(s)
25,07€ 55,99€ 27,99€
4.1'' / 10.5 cm Tafelstatief Verstelbare Hoogte Mini Statief Met Mobiele Telefoonhouder en Bluetooth Afstandsbediening Camera Iphone Statief
50% UIT
 • - Het statief is gemaakt van een hoogwaardige aluminiumlegering, wat de duurzaamheid en draagbaarheid garandeert. Bied stabiele ondersteuning voor uw camera, mobiele telefoon en stabilisator om mogelijke trillingen tijdens het fotograferen te voorkomen.
 • - Dankzij het unieke ontwerp met 2 snelheden en een maximale hoogte van 105 mm kunt u de hoogte van het statief eenvoudig aanpassen aan verschillende opnamebehoeften.
14 Review(s)
22,79€ 55,99€ 27,99€
P7 automatische face-tracking, gebarenbediening, intelligente gimbal met twee assen, stabilisator voor mobiele telefoons, geen applicatie, ondersteuning voor 360 ° rotatie van de live, mobiele telefoonstandaard, intelligente follow-up gimbal, geschikt voo
4% UIT
 • - 【De ideale gimbal voor makers van inhoud】 Volledige platformcompatibiliteit voor bijna alle mobiele live streaming-apps, camera-apps, perfect voor livestreaming, videobloggen, videochatten, vergaderingen, selfie en volgers, films kijken en andere makers van inhoud, helpt u eenvoudig vast te leggen creatieve video's en foto's.
 • - 【Intelligente gebarenherkenning】ontworpen om video-opnamen handiger te maken, gebarenbediening te herkennen om de video aan te passen, "OK"-gebaar om tracking te openen, "Palm"-gebaar om tracking te pauzeren, u kunt poseren zoals u wilt, de camera-interface om de doelwit, de cardanische ophanging volgt het doelwit Voltooi een verscheidenheid aan scènes, zodat u intieme momenten kunt bevriezen en vastleggen.
51,29€ 42,74€ 40,99€
M316 Automatische 360° intelligente follow-up camerakop, op afstand bestuurbare camerabeugel voor intelligent fotograferen, AI intelligente muziekkop met luidspreker, 3600 mAh ingebouwde batterij, geen APP, klaar voor gebruik, voor live vlog Zwart
3% UIT
 • - 【AI intelligent gezicht volgen en volgen van mensen】lang indrukken om de camera te openen, u kunt de status van volgen invoeren. Groen licht brandt altijd wanneer het apparaat gezichten herkent, wat uw gezichtsbewegingen volgt en ervoor zorgt dat u altijd in beeld bent, de tracking van de telefoonhouder is ideaal voor videogesprekken, video-opnamen en livestreaming.
 • - 【360° roterende opnamen, horizontale en verticale plaatsing】360° surround-opnamen en lensondersteuning voor pitch 15°-aanpassing biedt een breed scala aan tracking, herkent automatisch uw gezicht en legt automatisch elke beweging vast, zodat u in de C-positie kunt verschijnen in minuten en seconden, u hoeft uw telefoon niet meer aan te passen tijdens het verplaatsen, het is uw intelligente assistent.
69,53€ 57,94€ 55,99€