You will find some of the frequently asked questions about products. If you cannot find here an answer to your question please contact us
A
Nee, het afwijzen van een pakket kan er gemakkelijk toe leiden dat het verloren gaat, behalve in het geval van autorisatie van de klantenservice. Als u een pakket privé afwijst, 1. Gratis verzending van bestellingen: K&F Concept trekt 20% van uw bestelbedrag af om het verlies aan verzendkosten te compenseren. 2. Bestellingen voor expresverzending: K&F Concept zal de door u betaalde verzendkosten aftrekken, en de retourkosten en belastingkosten zijn voor uw rekening. 3. Sommige geweigerde pakketten kunnen aankomen in het overzeese magazijn van onze verzendservice. Als u het nog steeds nodig heeft, hoeft u alleen maar verzendkosten van 8€ te betalen voor het opnieuw verzenden van pakketten 4. K&F Concept geeft geen restitutie als de lokale douane afgewezen pakketten afvoert.
A
Annuleringen kunnen voor elke bestelling worden verwerkt zolang ze niet zijn verzonden. Alle bestellingen die vóór 9:00 uur GMT+8 (ma-za) zijn voltooid, worden op dezelfde dag verzonden als besteld. anders is het te laat om het te annuleren zodra het is verzonden.
A
Kentfaith heeft meerdere magazijnen in Azië, Europa, Amerika, Australië en het Midden-Oosten. Bijvoorbeeld: het magazijn van de Verenigde Staten, het magazijn van Duitsland, het magazijn van Spanje, het magazijn van Engeland, het magazijn van Frankrijk, het magazijn van Rusland, het magazijn van Australië, het magazijn van Italië, het magazijn van Japan en het magazijn van China enz. KentFaith zet zich in voor snellere en goedkopere bezorgdiensten aan haar klanten. Overzeese magazijnen worden voortdurend uitgebreid en ontwikkeld, en er zullen in de toekomst meer overzeese magazijnen zijn om uit te kiezen. Neem contact met ons op voor prioriteitsverzending als u dit dringend nodig heeft.
A
Veel landen heffen geen invoerrechten op particuliere artikelen onder een bepaalde aangegeven waarde. Het kan echter zijn dat u belasting moet betalen wanneer goederen die u bij ons heeft besteld in uw land aankomen. Dit gebeurde meestal in sommige Zuid-Amerikaanse landen zoals Brazilië, Mexico en Argentinië, wat wordt bepaald door uw aangepaste beleid. Andere landen hebben over het algemeen geen belastingkwesties (met gratis verzending). Belastingen en toeslagen zijn afhankelijk van het type goederen dat u koopt en de waarde. Verschillende landen kunnen een verschillend belastingbeleid hebben voor specifieke producten. U kunt dit bevestigen met uw lokale gebruiken. Kentfaith kan u geen advies of informatie geven over belastingtarieven en douanekosten in uw land. Houd er rekening mee dat ALLE invoerbelastingen/heffingen de verantwoordelijkheid van de koper zijn. Kentfaith is niet verantwoordelijk voor enige belastingfactuur die op zijn producten wordt geheven.
A
Kentfaith biedt 3 verzendopties voor uw keuzes (Sommige afgelegen landen en eilanden zijn alleen beschikbaar voor koeriersdiensten) 1. Gratis verzending: dekking voor 98% van de steden en landen met 7~15 dagen levertijd 2. Express verzending: betaal voor 3 ~ 7 dagen levertijd 3. Overzeese verzending: betaal voor uw lokale verzending met 2 ~ 4 dagen levertijd Expressvracht varieert van producten, magazijnen, bestemmingen en de verzendmethode die u kiest, het is moeilijk om een vaste vracht te hebben. Specifieke verzendkosten kun je bekijken op de productpagina of op de afrekenpagina. Of neem contact op met onze klantenservice via customer@kentfaith.com voor specifieke verzendkosten. Raadpleeg de Verzending & levering voor meer informatie.