67 mm Variabel ND Filter ND2 - ND400 (1 - 9 Stops) Lensfilter Waterdicht En Krasbestendig Nano X Serie

5 36 36 beoordeling(en) KF01.1463
Op voorraad
On Sale
66,99€ inclusief btw
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
New customer gift package
Gratis verzending naar Nederland en België
Merk: K&F Concept
 • Gratis verzending en 30 dagen retournering zonder reden. K&F Concept ND-lensfilter is gemaakt van optisch glas van Japanse makelij en kan 360 graden worden versteld. Waterdicht en krasbestendig.
 • KF01.1463
 • Model: KF01.1463
 • 66.99
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * [1 - 9 APERTURE STOP] K&F Concept Nano X Variabel ND2 - 400 filter is bedoeld voor lange belichtings en bewegingsonscherptetechnieken bij veranderend licht. Vermindert de lichtinname van 1 naar 8.66 stops zonder de kleurbalans te beïnvloeden. Ideaal voor landschapsfoto's en video opnamen.
 • * [28X NANO COATING] K&F Concept Variabel ND filter Het hoogwaardige optische glas uit Japan met 28X nano-coating zorgt voor een neutrale kleurbalans, vermindert lensreflectie, verwijdert spookbeelden en biedt een betere bescherming tegen krassen en vuil.
 • * [PRAKTISCHE HENDEL] Deze ND ND2 - 400 heeft ook een verstelbare hendel, waardoor de bediening veel eenvoudiger is dan de meeste Vario ND filters, die deze handgreep niet hebben.
 • * [VEELZIJDIG] Voor digitale / analoge foto, systeem en videocamera's, geschikt voor portretopnamen met extreme helderheid dankzij het grote diafragma, voor opnamen met lange belichtingstijd, waardoor de hoeveelheid licht wordt verminderd dankzij de verduisterde lens.
 • * [FILTERZAK] Gemaakt van hoogwaardig en duurzaam PU leer, waterdicht, slijtvast, schimmel en corrosiebestendig, ook afbreekbaar en milieuvriendelijk. Het biedt u perfecte bescherming voor het ND2-400 filter.
66,99€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Sale
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kopen Samen

0 items geselecteerd

0

Brand Story
1
Comparison
Rating 36 reviews. 30 reviews. 50 reviews. 124 reviews. 43 reviews. 33 reviews.
Price 66,99€ 64,99€ 38,99€ 64,99€ 81,99€ 52,99€
Model KF01.1463 KF01.1851 KF01.1061 KF01.1085 KF01.1813 KF01.1077
Functie
Lichtreductie-effect 1 Second Switch/Nee X cross/Lichtreductie-effect No X cross/Light reduction effect Remove glare/Nee X cross/ Lichtreductie-effect Zacht hoogtepunt/Nee X cross/Lichtreductie-effect Nee X cross/Lichtreductie-effect
Aanbevolen Scènes
Video Shooting/Landschap Fotografie Video Shooting/Landschap Fotografie Video Shooting/Landscape Photography Video Shooting/ Landschap Fotografie Video Shooting/ Landscape & Potrait Photograph Video Shooting/Landschap Fotografie
Serie
NaNo-X series NaNo-X series Nano-X series NaNo-X series NaNo-X series NaNo-X series
Filtermateriaal
Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japanese AGC Glass Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas
Multi-coating
28 lagen 28 lagen 28 layers 28 lagen 28 lagen 28 lagen
Waterbestendig
krasbestendig
HD
Beoordelingen (36)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
Met andere filters heb ik geen ervaring.
Je voelt wat vignet, in dit filter is het van half tot max. Al het andere, zoals de beeldkwaliteit, scherpte, pasvorm voor de lens enz., is echt goed. Het is niet slecht voor de waarde van dit bedrag!
Met andere filters heb ik geen ervaring.
02-05-2024
5
veelzijdigheid
Het handvat om het filterniveau te wijzigen is eenvoudig, het filteren zelf ziet er geweldig uit en maakt perfecte opnames mogelijk zonder het filter te vervangen. We zijn dit weekend op reis geweest en dat filter heeft de lens nooit verlaten. Als je buiten fotografeert, doe jezelf dan een plezier en neem dit op. Geen gedoe met filters in je zak. U hoeft alleen maar in te bellen en u kunt gaan.
veelzijdigheid veelzijdigheid
30-04-2024
5
Fatsoenlijke aanvulling op mijn kit
Ik ben nieuw in de fotografie, maar dit filter heeft er echt toe bijgedragen dat ik nieuwe foto's heb gemaakt. Ik kon dit niet eerder doen, ok, lange sluitertijden, de levering was erg snel en veilig afgeleverd
Fatsoenlijke aanvulling op mijn kit
29-04-2024
5
Geweldig filter - goede waarde voor uw geld.
Ik heb dit filter gekocht om de hoeveelheid licht die door de cameralens binnenkomt te verminderen en om het algehele uiterlijk van buitenvideo te verbeteren. Met het filter kan ik overbelichting onder controle houden en het werkt heel goed. Het filter kan gemakkelijk op mijn cameralens worden bevestigd. Het filter wordt ook geleverd in een beschermende plastic behuizing en een schoonmaakdoekje, wat een leuke touch is. Ik verwacht goede dingen van het K&F Concept-productassortiment en dit is geen uitzondering.
Geweldig filter - goede waarde voor uw geld. Geweldig filter - goede waarde voor uw geld. Geweldig filter - goede waarde voor uw geld.
28-04-2024
5
Voertuig naar keuze
Product van goede kwaliteit met een zeer goed metaalachtig gevoel. Ik heb de aankoop onlangs gedaan, dus ik ben het nog steeds aan het testen. Eén ding waar ik me zorgen over maak, is dat ik het niet te veel draai, aangezien ik uit andere recensies heb gezien dat sommige het beeld vervormen.
Voertuig naar keuze Voertuig naar keuze Voertuig naar keuze Voertuig naar keuze
26-04-2024
5
het beste product
geweldig product. beeldkwaliteit en werkt ook als lensbeschermer. ik hou ervan.
het beste product
24-04-2024
5
Werkt goed met Canon-camera
Het MD-filter is eenvoudig samen te stellen met uw camera. Ik gebruikte het met mijn Canon M6. Ik heb het uitgeprobeerd door buiten een video te maken met behulp van het filter. Ik merkte dat het goed werkte en het hielp me het diafragma te verkleinen met behulp van mijn lens.
Werkt goed met Canon-camera
21-04-2024
5
Verrassend
Ik was bang dat ik problemen zou hebben als variabele ND met zeldzame effecten en zonder problemen. Noch op de hoeken, noch bij de ND400 is dat inderdaad een aangename verrassing voor zijn prijs. Het heeft misschien een kleine groene tint, maar met een correctie van niets in de première heb ik het gerepareerd, tussen 5 en 10 punten op het kleurlipje richting magenta en je bent klaar. Een echte aanrader, je hebt alleen een dop nodig zoals de ND2- en ND32-modellen die ik meestal gebruik.
Verrassend Verrassend Verrassend Verrassend Verrassend
19-04-2024
5
Uitstekende fotografische prestaties en materiaalverzorging
Ik mocht dit filter uitproberen voor mijn Sigma 17-50, en het resultaat is werkelijk verbluffend. Het product ziet er geweldig uit in de verpakking van werkelijk uitstekende kwaliteit en is gemakkelijk mee te nemen in je tas. De fotografische prestaties staan op een hoog niveau tegen een lage prijs. De tong vind ik erg interessant, hierdoor heb je meer grip tijdens het werk.
Uitstekende fotografische prestaties en materiaalverzorging Uitstekende fotografische prestaties en materiaalverzorging Uitstekende fotografische prestaties en materiaalverzorging
16-04-2024
5
K&F Variabel ND-filter Goed landschapsfilter
Ik heb het K&F Concept Variabel ND Filter Neutral Density ND2-ND400 (9 stops) met Roterende Ring aangeschaft om een snelle ND met verschillende dichtheden te kunnen gebruiken. De verpakking is zeer goed uitgevoerd, solide en ruimtebesparende container. Het glasfilter is licht en de ring om de dichtheid te verhogen/verlagen is glad. Het heeft geen eindstopvergrendeling. Om het het beste te testen heb ik het geprobeerd met drie verschillende lenzen op de Nikon D750 camera (full frame): 20 mm, 35 mm en 85 mm. - 20 mm: in de foto's die met het filter zijn gemaakt, is er geen bijzonder verlies aan scherpte, er wordt een lichte hete dominant geïntroduceerd die gemakkelijk kan worden opgelost in de postproductie. Wat het X-vormprobleem betreft, het is behoorlijk duidelijk als je het filter achter de gemarkeerde ring gebruikt. In plaats daarvan is het probleem bij gebruik binnen de gemarkeerde markering weinig aanwezig. Zie afbeelding bijgevoegd. - 35 mm: in de foto's die met het filter zijn gemaakt, is er geen bijzonder verlies aan scherpte, er wordt een lichte hete dominant geïntroduceerd die gemakkelijk kan worden opgelost in de postproductie. Wat het probleem betreft, is de X-vorm niet zo gemarkeerd als in de vorige, maar er is vooral bij gebruik met maximaal effect sprake van vignettering. Zie afbeelding bijgevoegd. - 85 mm: in de foto's die met het filter zijn gemaakt, is er geen bijzonder verlies aan scherpte, er wordt een lichte hete dominant geïntroduceerd die gemakkelijk kan worden opgelost in de postproductie. Wat de X-vorm en het lichtafvalprobleem betreft, zijn deze niet relevant. Zie afbeelding bijgevoegd. Optisch is het filter goed gemaakt en levert het uitstekende resultaten op, maar ik had liever een start- en eindrun met vergrendeling gehad om mogelijke fouten te voorkomen. Ook gezien het feit dat K&F andere soorten filters produceert, maar met magnetische aansluiting, denk ik dat dit een extra pluspunt zou kunnen zijn voor dit filter. De prijs/prestatieverhouding is correct op basis van de geleverde prestaties. Ik voeg meer foto's van de verpakking en twee foto's van de zee toe.
K&F Variabel ND-filter Goed landschapsfilter K&F Variabel ND-filter Goed landschapsfilter K&F Variabel ND-filter Goed landschapsfilter K&F Variabel ND-filter Goed landschapsfilter
15-04-2024
Galerij

These images belong to K&F Concept end users.

Video
ND Variabile Filter 2-9 Stop - K&F ND2 ND400 HD NANO-X II
KF01.1466
Specificatie
Filter
Reflectiviteit 0.2%
Functie Lichtreductie-effect
Aanbevolen Scènes Video Shooting/Landschap Fotografie
Serie NaNo-X series
Haltes 0.3 to 2.7(1 to 9 Stops)
Filtermateriaal Japans AGC-glas
Multi-coating 28 lagen
Waterbestendig
krasbestendig
HD