SNJ51T Vierkant Filterset Rechthoekig Filter ND1000 + Zacht GND8 Gradueel Filter + Metalen Filter Houder Kit Nano X Serie

5 60 60 beoordeling(en) SKU.1601
Op voorraad
On Sale
149,99€ inclusief btw
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
New customer gift package
Gratis verzending naar Nederland en België
Merk: K&F Concept
 • De vierkante filterset van K&F Concept SNJ51T vierkante filter en metalen vierkante filterhouderset is voorzien van PREMIUM GLASS. bescherming tegen verblinding. Metalen filterhouder Alles in één set.
 • SKU.1601
 • Model: SKU.1601
 • 149.99
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * [Plug In Filtersysteem] De rechthoekige filterkit bevat een ND1000 filter, een GND8 filter met neutrale dichtheid, een filterhouder en 8 adapterringen, die alle benodigde apparatuur zijn om onmiddellijk met professionele filterfotografie te beginnen.
 • * [Toepassingsvoorbeeld] De zachte gradiënt (Soft) is geschikt voor een oneffen horizon, zoals stedelijke scènes, ruige berglandschappen of bosgebieden met heterogene vegetatie. Zo voorkom je overbelichting van de lucht, terwijl je tegelijkertijd het landschap juist weergeeft.
 • * [Productkenmerken] Precisieslijpen en dubbelzijdig polijsten zorgen voor high definition beeldvorming. Het filter heeft een beschermlaag die het mogelijk maakt om water, stof en olie van het filter te vegen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over krassen op het glas.
 • * [Hoge Kwaliteit] De professionele filterhouder, nauwkeurig gefreesd uit hoogwaardig vliegtuigaluminium, biedt plaats aan maximaal twee rechthoekige filters van 100 mm. Ze wegen slechts 77 g inclusief de basisring.
 • * [Compatibiliteit] Past optiek met filterdraden van 49,52, 58, 62, 67, 72, 77 en 82 mm
149,99€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Sale
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kopen Samen

0 items geselecteerd

0

Brand Story
ND1000 vierkant filter
multi-resistente coating-technologie lensflare en nevenbeelden, waterafstotend, olie- en stofbestendig is de ontbe van blootstelling fotografie.
Kenmerk
ND1000-filter biedt 10 f-stop-reducties en is gemaakt met premium Germany Optics-glas.
Meerlaagse
coating
HD primair
kleur glas
Geen
lichtafval

Krasbestendig tegen aangroei
Hoge mate
van reductie
Hoge lichte
transmissie
Optisch glas in primaire kleur ND1000 - dubbele parabolische spiegel
Glazen spiegels zonder dubbele dubbele, vooral die met een praktische afstand, zijn echte brandpuntsafstand, zijn.
Krasbestendig
Het filter anti-kras, waterafstotend, olie- en stofbestendig, geschikt voor de ontberingen van avontuurlijke fotografie.
Primaire kleur glascoating
Waterdruppels zijn rond.
Andere lenzen
Waterdruppels verspreid.
Zonder ND-filter
1/6″ Sluitertijd
Met ND-filter
2.5″ Sluitertijd
Zachte gegradueerde neutrale dichtheid
GND8 3 f-stop filter 100 * 150 mm
Dubbelzijdige antireflectiecoating
Door dubbelzijdige meerlaagse antireflectiecoating kan het gereflecteerde licht
worden teruggebracht tot minder dan 0,4% om de invloed op de beeldvorming te elimineren.
Meerlaagse coating Lage reflectiviteit
Verminder schittering veroorzaakt door diffuse reflectie
Met GND8-filter
Corrigeer de belichtingsovergang om de perfecte foto te maken
Zonder GND8-filter
De belichtingsfoto van de luchtovergang is
Comparison
Rating 60 reviews. 95 reviews. 95 reviews. 95 reviews. 61 reviews. 74 reviews.
Price 149,99€ 289,99€ 259,99€ 159,99€ 105,99€ 89,99€
Model SKU.1601 SKU.1877 SKU.1808 SKU.1878 SKU.1600 SKU.1596
Functie
Lichtreductie-effect Lichtreductie-effect/Remove Glare Lichtreductie-effect/Remove Glare Lichtreductie-effect/Remove Glare Lichtreductie-effect Lichtreductie-effect
Aanbevolen Scènes
Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie Landschap Fotografie
Serie
X-series X-PRO series X-PRO series X-PRO series X-series X-series
Filtermateriaal
Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas Japans AGC-glas
Multi-coating
28 lagen 36 lagen 36 lagen 36 lagen 28 lagen 28 lagen
Waterbestendig
krasbestendig
HD
Beoordelingen (60)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
Top kwaliteit
Ik heb dit gekocht ter vervanging van de goedkope gegradueerde filterset die vreselijke beelden opleverde. De eerste gedachte zodra je de dozen opent, is hoe goed alles wordt gepresenteerd en de bouwkwaliteit. Alle metalen onderdelen zijn nauwkeurig gemaakt. Het gegradueerde glas is van hoge kwaliteit. Het zakje ziet eruit als leer en heeft een gemakkelijk treklipje om toegang te krijgen tot het filter. De filtermap kan op de adapter draaien. Deze is veerbelast en is eenvoudig op de adapter te bevestigen en te verwijderen. Iedereen die op zoek is naar goede kwaliteit en waarde, zou deze kit moeten overwegen.
Top kwaliteit Top kwaliteit Top kwaliteit
02-05-2024
5
Betere oplossing overdag
Het is een goede keuze om overdag landschapsfotografie te maken.
Betere oplossing overdag
30-04-2024
5
Muy bueno
Geniaal. Buena calidad y muy is aan te bevelen
Muy bueno
27-04-2024
5
Geweldig ND-filter 100% aanbevolen!!!
Uitstekend filter. Snelle verzending, redelijke prijs en een kwaliteitsproduct. Sterk aanbevolen
Geweldig ND-filter 100% aanbevolen!!!
26-04-2024
5
Uitstekend!
Zeer goede investering. Hoge kwaliteit
Uitstekend! Uitstekend! Uitstekend!
25-04-2024
5
Goede waarde voor het geld. Verbetering nodig van de pen die het ontgrendelingsscharnier van de filterhouder vasthoudt
Ik ben nog niet klaar om een duur 10-stops ND 100 mm filtersysteem aan te schaffen. Deze wil ik dus eens uitproberen. De beeldkwaliteit is solide voor het geld. Foto 1 (geen filter), foto 2 (dit product), foto 3 (K&F 40-1, 10 stops ND). Dit is duidelijk een grote stap vooruit ten opzichte van de plastic variant (foto 3). Op foto 4 zat de pin die het scharnier van de filterhouder vasthield zo los. Als u de pin verliest, wordt de filterhouder onbruikbaar. De pin viel eraf toen ik de doos voor het eerst opende. Dat besefte ik pas toen ik probeerde de filterhouder op mijn z6 te plaatsen. Daarom besloot ik er blauwe tape op te plakken om te voorkomen dat de pin eruit valt. Ik denk dat het een goede koop is als je een amateurfotograaf bent.
Goede waarde voor het geld. Verbetering nodig van de pen die het ontgrendelingsscharnier van de filterhouder vasthoudt Goede waarde voor het geld. Verbetering nodig van de pen die het ontgrendelingsscharnier van de filterhouder vasthoudt Goede waarde voor het geld. Verbetering nodig van de pen die het ontgrendelingsscharnier van de filterhouder vasthoudt
22-04-2024
5
KF Concept Portafiltro
Veel plezier. Een eenvoudig vista tiene muy buen pinta el producto. Een fout in het filteren van de omstandigheden is duidelijk. Het kan zijn dat hij met een grijze kleur te maken krijgt.
KF Concept Portafiltro KF Concept Portafiltro
21-04-2024
5
Goede lange sluitertijden met een beperkt budget!
Wanneer u het binnenkomende pakket opent, zult u merken dat de verpakking van zeer hoge kwaliteit is. Het merk is zeer zorgvuldig in het presenteren van hun producten en de materialen zijn van hoge kwaliteit. De filterhouder en adapterring zijn van metaal en de filterhouder heeft een sponsachtig gebied dat als functie heeft om af te sluiten met het filter zonder licht door te laten. Zodra de filterhouder is bevestigd, is deze eenvoudig te verplaatsen. crtsal 100x100 kwaliteit is zeer goed, met zeer gepolijste randen. De filterhouder heeft twee sleuven voor vierkante filters, maar het voordeel is dat de op de lens geschroefde ring ook met een ander rond filter, bijvoorbeeld een polarisatiefilter, kan worden vastgeschroefd. Ik vind het beeld erg goed. Net als bij het ronde filter van het merk gaat de scherpte niet verloren, de kleurzweem viel me niet op, alles wat tijdens de ontwikkeling kan worden bewerkt, wordt gewaardeerd. Het ND1000-filter in de kit maakt lange belichtingstijden bij fel licht mogelijk. De voorbeeldfoto's zijn foto's gemaakt op een bewolkte middag met en zonder filter. Die met filters zijn gemaakt met een belichtingstijd van 20 seconden.
Goede lange sluitertijden met een beperkt budget! Goede lange sluitertijden met een beperkt budget! Goede lange sluitertijden met een beperkt budget! Goede lange sluitertijden met een beperkt budget! Goede lange sluitertijden met een beperkt budget! Goede lange sluitertijden met een beperkt budget! Goede lange sluitertijden met een beperkt budget!
20-04-2024
5
Kwaliteitsfilter voor een scherpe prijs!
Accessoires voor een hobbyfotograaf kunnen duur zijn en de kwaliteit ervan kan wisselvallig zijn. Dit product levert en de foto's zijn verbluffend. Ik zou dit filter zeker aanbevelen als je professionele kwaliteitsresultaten wilt voor een goede prijs.
Kwaliteitsfilter voor een scherpe prijs!
19-04-2024
5
Eindelijk mijn eerste verloopfilter
Ik speel al heel lang met het idee om een ​​gradiëntfilter te kopen, al hebben prijzen rond de 150 euro mij altijd afgeschrikt. Uiteindelijk ging ik voor een K&F-retailfilter, dat een stuk goedkoper was, en ik werd echt niet teleurgesteld! +Mooie overgang +Hoogwaardig glas = Hoogwaardige verwerking Het filter doet wat het moet doen, het verduistert gemakkelijk een overbelichte lucht en scheelt mij veel werk bij de nabewerking in Lightroom. Sterk aanbevolen!
Eindelijk mijn eerste verloopfilter Eindelijk mijn eerste verloopfilter Eindelijk mijn eerste verloopfilter Eindelijk mijn eerste verloopfilter
19-04-2024
Galerij

These images belong to K&F Concept end users.

Video
SKU.1878
SKU.1601
Specificatie
Filter
Maat 100mm/150mm
Functie Lichtreductie-effect
Aanbevolen Scènes Landschap Fotografie
Serie X-series
Filtermateriaal Japans AGC-glas
Multi-coating 28 lagen
Waterbestendig
krasbestendig
HD
doorlaatbaarheid 12.5% (GND8)
Antireflectie
Filterdikte: 2mm
Vorm Square
Ringmateriaal Luchtvaart aluminiumlegering