Magnetische Lens Filter CPL + ND Filterset voor DJI Osmo Pocket 3

5 31 31 beoordeling(en) SKU.2150
Op voorraad
On Sale
34,99€ inclusief btw
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
New customer gift package
Gratis verzending naar Nederland en België
 • Merk: K&F Concept
 • Magnetische Lens Filter CPL + ND Filterset voor DJI Osmo Pocket 3
 • SKU.2150
 • Model: SKU.2150
 • 34.99
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * [4 Pack Osmo Pocket 3 Filter] Deze nieuwste 4 pack filterkit van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, die CPL, ND16, ND64 en ND256 omvat. Beschikt over snelle magnetische installatie, cardanische compatibiliteit, enz. Deze kunnen op grote schaal worden gebruikt in het dagelijks leven en bij het maken van vlogs.
 • * [Lichtreductie & Gebalanceerde Belichting] Het ND16 ND64 ND256 filter vermindert de belichting met 4 stops tot 8 stops, ideaal voor verschillende felle zonlichtomstandigheden terwijl de beelddetails op natuurlijke wijze worden verbeterd. Het blokkeert de overeenkomstige lichtwaarde voor de Osmo Pocket 3 camera tijdens dynamische buitenactiviteiten om de cameraparameters aan te passen om een ​​filmische uitstraling te bereiken.
 • * [Verbeter Kleur & Contrast] Het K&F Concept CPL filter helpt meer van het nuttige dynamische bereik en details vast te leggen met de functie om niet-metalen oppervlaktereflecties zoals water en glas te elimineren, en verbetert de kleur en het contrast, waardoor diepe, rijke landschappelijke beelden ontstaan .
 • * [28 Meerlaagse Coatings Optisch Glas] Elk filter gemaakt van geïmporteerd AGC optisch glas, zonder invloed op de beeldkwaliteit, zorgt voor het herstel van de werkelijke kleur van het beeld. De dubbele zijde van het glas heeft een meerlaagse coating, die water, stof, vet en krasbestendigheid helpt afstoten. Gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, en beschermt uw Osmo pocket 3 lens tegen alle weersomstandigheden.
 • * [Magnetisch & Veilig Bevestigen] Met het magnetische systeem kan het filter zeer snel en eenvoudig op de Osmo Pocket 3 lens worden geïnstalleerd. Ultradun ontwerp, lost het probleem op van originele filters die het vergrendelen van de camera belemmeren.
34,99€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Sale
Ruim100€ - 10€; Ruim200€ - 25€; Ruim300€ - 40€;
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

1
1
Beoordelingen (31)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
Sluitermagie ontketend
Het K&F Concept Variable ND32-512-filter is pure magie voor mijn OSMO Pocket 3! Dit instelbare ND-filter, variërend van ND32 tot ND512, heeft mijn fotografie- en videografiegame naar een geheel nieuw niveau getild. Het ontwerp met neutrale dichtheidscoating zorgt voor kristalheldere opnamen, zelfs bij fel zonlicht. Het is alsof ik de sluitertijd in de palm van mijn hand kan regelen. De waterdichte en krasbestendige eigenschappen zorgen voor extra duurzaamheid, waardoor het perfect is voor buitenavonturen. Gemakkelijk aan te passen is een cruciale factor en biedt flexibiliteit bij het maken van de perfecte opname. Of het nu een helder landschap is of een scenario met weinig licht, dit filter is mijn favoriete oplossing geworden. Als je een Pocket 3-liefhebber bent en je cameramogelijkheden wilt verbeteren, dan is het variabele filter ND32-512 van K&F Concept een must-have. Het is alsof je aan elke opname een vleugje magie toevoegt!
01-04-2024
5
K&F Concept VND-filter voor DJI Osmo Pocket 3
Het magnetische filter houdt de Pocket 3 stevig vast en maakt verlies bijna onmogelijk. De kwaliteit van het glas is ook uitstekend en het filter lijkt zeer stabiel.
30-03-2024
5
Gaat uit en sluit wanneer de knop is ingeschakeld.
Een beetje sierlijk maar werkt en als ik mijn Pocket 3 uitzet, wordt de gimbal zonder problemen in de normale positie uitgeschakeld. Als je lensbeschermers draagt, kan dit de reden zijn dat dit niet het geval is.
27-03-2024
5
Hoogwaardige set neutrale filters voor DJI Pocket 3
Doe precies wat je wilt dat ze doen. Een echte aanrader als je een Dji-tas hebt!!
24-03-2024
5
Hoge kwaliteit, krachtige, compacte kit
Ik heb K&F-filters voor mijn DSLR gebruikt en ze hebben altijd betrouwbare filteroplossingen van hoge kwaliteit aangeboden. Deze kit is geen uitzondering. Volgens de lijst bevatte de kit die ik ontving: 1 x ND2-32-filter, 1 x ND32-512-filter, 1 x geharde schermfilm. Alles in een beschermende plastic behuizing. Als u naar dit product kijkt, bent u zich ongetwijfeld bewust van de functie van filters met neutrale dichtheid. Deze doen dit werk perfect. Ik heb geen enkel verschil in kleurbalans opgemerkt en bied je in totaal 9 stops lichtreductie aan om een geringe scherptediepte of vloeiende bewegingseffecten bij fel licht te bereiken. Ik weet niet zeker of ik het volledige bereik van het ND32-512-filter nodig heb, maar het is fijn om het in de set te hebben. Het bevestigen van de filters gaat snel en eenvoudig, ze lopen wel een beetje dicht als de Osmo gesloten is, maar hij sluit wel goed. Het veranderen van de stoppositie is probleemloos, maar als je grote vingers hebt, kan het een beetje onhandig zijn op het apparaat. Ik heb gemerkt dat het ook onvermijdelijk is dat er vingerafdrukken op de rand van de lens verschijnen. Dit ligt niet aan het product, maar aan de aard van zo'n compacte camerakop en daarom heb ik er geen punten voor afgetrokken. Zeker 5 sterren waard
22-03-2024
5
Goed polarisatiefilter
Polarisatiefilter voor DJI Pocket 3. Het werkt erg goed en is misschien wel degene die ik het meest aanbeveel. Het verandert de kleur van de video niet, laat reflecties filteren en is optimaal in veel verschillende situaties, van het meer tot de bergen tot de zee tot de etalages van een stad. Het hecht magnetisch en werkt heel goed. Met de kleine ring kun je de polarisatie naar wens variëren
18-03-2024
5
Perfecte pasvorm en geweldige kwaliteit
Ze zijn in een handomdraai aan en uit te trekken, en de grip is echt strak! Over het algemeen zeer goed en tegen een meer dan eerlijke prijs. Ik kende het merk niet, maar na het zien van een paar foto's ben ik echt onder de indruk.
17-03-2024
5
Compact en goede kwaliteit.
Het instellen van deze twee ND-filters is eenvoudig en soepel, hoewel een beetje onhandig vanwege de grootte, maar niet dat er iets kan worden veranderd of aangepast, dus ik mag niet echt klagen. De gekartelde rand maakt het zo gemakkelijk mogelijk. De tint/belichtingshoeveelheid lijkt consistent en gelijkmatig over het hele gebied. Handig vind ik dat de coating een andere tint heeft tussen 2-32 en 32-512. Zelfs als beide zijn ingesteld op ND32, kan ik in één oogopslag zien (zonder het kleine lettertype te lezen) welke welke is. De kunststof behuizing is stevig genoeg om de filters te beschermen en op te bergen. Ze passen goed in het schuimrubberen inzetstuk, maar zijn relatief eenvoudig in en uit te doen. Over het algemeen voelen ze aan als een klein product van goede kwaliteit, en ik denk dat het een goede set is met een zo breed belichtingsbereik als je maar kunt hopen.
15-03-2024
5
Uitstekend zwart diffusiefilter voor Pocket 3 - camera sluit met geïnstalleerd filter
Een van de grote problemen met clip-on filters op de DJI Osmo Pocket 3-camera is dat ze voorkomen dat de camera de lens naar een beschermde, gesloten positie draait wanneer deze is uitgeschakeld. Ze zijn te dik en de opening is niet groot genoeg. Gelukkig heeft K&F Concepts dit probleem met dergelijke filters opgelost. Deze filters zijn extreem dun, magnetisch en passen perfect op de Pocket 3. Zoals de Duitse recensent Andre met drie afbeeldingen laat zien, kan de camera volledig worden gedraaid naar een gesloten, beschermde positie, zelfs als het lensfilter er nog op zit. Dit is geweldig. Een pluim voor K&F Concept. Zoals andere recensenten terecht hebben opgemerkt, is het effect minimaal, maar soms is dat alles wat je wilt. De kwaliteit van het lensfilter is uitstekend en moeilijk te verslaan. De meegeleverde schermbeschermer aan de voorkant is ook erg goed en past perfect, BEHALVE... als je de schermbeschermer een beetje moet verplaatsen omdat deze een beetje uit het midden zat, dan ben je klaar. Je hoeft hem niet opnieuw te positioneren nadat je hem omhoog hebt getrokken en weer hebt neergezet. Het zal de hoeken nooit meer afdichten, zelfs niet als je alles wrijft, vasthoudt en glad maakt. Het midden is goed, maar er zijn gaten in de hoeken. Ik vermoed dat het glas permanent vervormd is. Hoogwaardige schermbeschermers kunnen onmiddellijk na het aanbrengen worden verplaatst zonder angst voor stof eronder. Merk op dat toen het voor het eerst werd gereset, het volledig was verzegeld, maar dat er nog steeds een klein deel ervan was verwijderd. Het was mijn fout bij de positionering, maar ik had niet hetzelfde probleem met de telefoonbeschermers die al vijf jaar of langer op de markt zijn. Ze zijn zeer vergevingsgezind ten aanzien van fouten en maken herpositionering mogelijk. Amazon Vine stuurde mij dit product voor een eerlijke, onpartijdige recensie. Zou ik het aanbevelen? Ja, dit is een zwart diffusiefilter van hoge kwaliteit dat NIET verhindert dat de camera naar wens sluit.
13-03-2024
5
Zak 3 Perfectie
K&F is mijn eerste keuze als ik op zoek ben naar foto-/videofilters. Ze lijken voor elk prijsniveau een oplossing te hebben. De Pocket 3 is een gamechanger omdat hij videokwaliteit biedt tegen een prijs die moeilijk te verslaan is. Als je enige controle wilt over de instellingen van het diafragma en de sluitertijd wanneer je buiten fotografeert met de Pocket 3, zijn er enkele ND-filters nodig. Deze kit biedt een breed scala aan lichtinstellingen tegen een redelijke prijs. Deze filterset biedt zowel neutrale dichtheid als polarisatiefiltering in één enkel filter, iets wat ik alleen op duurdere filtersets heb gezien. Er zijn geen problemen met het op hun plaats houden van de filters als de camera uitgeschakeld is. Het feit dat het K&F-kwaliteit is, maakte de beslissing gemakkelijk.
11-03-2024