KentFaith


OVER KENTFAITH

- 1e keuze voor foto & Videoproducten


ONS VERHAAL
Ik ben Kim, opgegroeid in een gezin waar consumentenrapporten hoog in het vaandel staan. De nauwgezette benadering van mijn vader bij aankopen, of het nu een camera, tas of oortelefoon is, impliceert een grondige analyse van relevante consumentenrapporten alsof het heilige teksten zijn. De officiële aanbevelingen komen echter niet altijd overeen met de individuele behoeften. Als ingenieur houdt mijn vader zich bezig met het uitpakken, testen en het kritisch onderzoeken van de voor- en nadelen. Deze ervaringen deelt hij op bijeenkomsten, waarbij hij transformeert van een gereserveerde figuur naar het middelpunt van de aandacht.

Deze cultuur van delen levert beloningen op, en mijn vader heeft waardevolle productaanbevelingen gekregen van collega's, waardoor hij de productexpert in ons kleine stadje is geworden. Toen ik opgroeide, koesterde ik een droom: iedereen helpen bij het selecteren van producten die aansluiten bij de kritische aanpak van mijn vader. KentFaith is dus ontworpen met de bedoeling producten te leveren die als betrouwbare metgezellen fungeren, besluitvormingsprocessen stroomlijnen en de kosten van vallen en opstaan minimaliseren.

Mijn blootstelling aan pijnpunten bij consumenten vanaf jonge leeftijd heeft KentFaith ertoe aangezet erboven uit te stijgen. Gebaseerd op de expertise van mijn vader, gaan we verder dan alleen het verzamelen en beantwoorden van uiteenlopende producteisen. Onze toewijding strekt zich uit tot het ontwikkelen van producten die functionele behoeften naadloos combineren met emotionele warmte. Door gebruik te maken van de mondiale connectiviteit van het internet, overstijgt KentFaith geografische grenzen en brengt het de stemmen van consumenten over de hele wereld samen. Onze visie is het vergroten van de sociale charme en het faciliteren van het genot van producten die zijn afgestemd op individuele voorkeuren.

KentFaith streeft ernaar uw vertrouwde partner te zijn bij het maken van weloverwogen keuzes. Laten we samen opnieuw definiëren hoe we de producten kiezen, ervaren en koesteren die een integraal onderdeel van ons leven worden.

VISIE

1. Klanten maken, geen verkopen,

2. Klant staat voorop; continu verbeteren van de klanttevredenheid en klantwaarde.

3. Focus om te begrijpen wie onze klant is, hoe ons klantprofiel eruit ziet, naar welke producten onze klanten op zoek zijn. Vervolgens bieden we oplossingen in plaats van producten te verkopen.  

MISSIE

KentFaith is klantgericht en streeft ernaar om aan de behoeften van de klant te voldoen en daarbij de verwachtingen te overtreffen, door geschikte producten te leveren en goede relaties met foto- en videoklanten te bevorderen.

1. Geef productaanbevelingen op maat om ervoor te zorgen dat klanten de juiste producten selecteren in plaats van de duurste;

2. Bied langetermijnwaarde aan gebruikers met vriendschappelijke technische ondersteuning;

3.Bied het meest onpartijdige en professionele product- en dienstenadvies om ervoor te zorgen dat gebruikers tevreden zijn met elke aankoop.


Kernwaarden

Onze inzet is het maken van klanten, niet het verkopen. De afgelopen decennia hebben we ons geconcentreerd op het luisteren naar de behoeften van onze klanten om de best passende producten te leveren, en niet de duurste. We willen dat onze klanten het gevoel hebben dat ze een vertrouwde vriend in de branche hebben voor eerlijk advies en openhartige gesprekken.

Ons merk KentFaith belooft beleefdheid, kennis, assortiment en waarde. De toewijding van KentFaith aan service, expertise en klanttevredenheid wordt ondersteund door concurrerende prijzen en het grootste assortiment foto- en videoproducten.


Achtergrond 

KentFaith is het affiliate verkoop- en marketingplatform van K&F. Om foto- en videoklanten een betere productservice te bieden, heeft K&F een nieuw merk opgericht met de naam KentFaith om een groter productassortiment te garanderen dat aan de behoeften van klanten kan voldoen.
 
De foto- en videoproducten van KentFaith zijn gemaakt om consumenten de beste gebruikerservaring te bieden. KentFaith-ingenieurs werken nauw samen met gebruikers om te ontdekken welke productveranderingen werken en wat niet. Zo kunnen we het allemaal beter laten werken. Elke innovatie die we maken wordt gedreven door de wens om de prestaties, het gebruiksgemak of de productiviteit te verbeteren. We veranderen een product omdat de verandering een betere ervaring voor gebruikers oplevert, en niet alleen omwille van de verandering. We hebben enorme inspanningen geleverd op het gebied van marketingonderzoek, productsimulatie, productkwaliteitsinspectie en strikte tests van de gebruikerservaring. Al deze inspanningen zijn gericht op het bieden van een betere gebruikerservaring die de behoeften van de gebruiker overtreft.


Toegewijd om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Ben je ooit in een winkel geweest en heb je niet gevonden wat je zocht? Dit gebeurt de hele tijd en het is ook heel gebruikelijk voor foto- en audioklanten, aangezien we duizenden producten op dit gebied hebben. KentFaith streeft ernaar de consumentenervaring te verbeteren door consumenten de meest geschikte producten te bieden, in plaats van simpelweg producten aan consumenten te verkopen.