4G LTE Wildcamera op Zonne Energie en Werkt op Batterijen met Uitgebreid Infrarood Nachtzicht 2.7K HD 0.2s Snelle Triggersnelheid Wildcamera Met Simkaart Zonder Contract (Euro Versie)

5 73 73 beoordeling(en) KF35.138EU
exclusief
Op voorraad
 • days
 • :
 • :
 • :
149,00€ 229,00€ 34% OFF inclusief btw
New customer gift package
Gratis verzending naar Nederland en België
Merk: K&F Concept
 • Koop K&F Concept 4g lte wildcamera op zonne energie en werkt op batterijen met uitgebreid infrarood nachtzicht 2.7k hd 0.2s snelle triggersnelheid wildcamera met simkaart zonder contract (euro versie) online, gratis verzending en 30 dagen retourgarantie.
 • KF35.138EU
 • Model: KF35.138EU
 • 149
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * 【4G mobiel netwerk, bekijk uw camera overal en altijd】 De camera maakt gebruik van een 4G/LTE mobiel netwerk, zodat u uw camera overal en altijd op afstand kunt bedienen. Het cameraproduct wordt geleverd met een 4G internationale verkeerskaart, pak de camera en plaats deze in gebruik:. 4G-netwerk: LTE FDD/LTE TDD/WCDMA/TD-SCDMA
 • * 【Uithoudingsvermogen bij laag stroomverbruik】Tracking camera lage slaapstand bij laag stroomverbruik, 3 hoogwaardige lithiumbatterijen met 4W zonnepaneel, kan draadloos uithoudingsvermogen zijn, maak je geen zorgen dat je camera elk prachtig moment mist.
 • * 【HD-pixels en snelle trigger】Volgende camera tot 4 MP opnamepixels, 2,7K HD-video-effect, met behulp van de nieuwste 3,6 mm HD-lenstechnologie; volgcamera met gevoelige triggersnelheid van 0,2 seconden, leg elk spannend moment nauwkeurig vast, met behulp van een lichtgewicht en compact uniek ontwerp, gemakkelijk mee te nemen en overal aan te brengen.
 • * 【Hoge gevoeligheid passieve infraroodsensor】 De volgcamera legt elk spannend moment vast met een detectiebereik tot 90 graden en een bereik van 50 voet/15 meter; Uitgerust met 2 stuks 940nm micro-LED's kunt u ongelooflijke video's en foto's opnemen om uw jachtdoel niet te storen of af te schrikken.
 • * 【Robuuste bescherming voor eenvoudig gebruik】Met IP66 waterdichte, stofdichte en valbestendige kunststof behuizing is hij bestand tegen zware werkomgevingen zoals woestijn of tropisch regenwoud bij temperaturen van -10°C tot 50°C. Dit is een onmisbare garantie voor een lange levensduur, plaats gewoon een SD-kaart (tot 256 GB, 32 GB ~ 64 GB aanbevolen) en u kunt aan de slag. Vervolgens kunt u in het menu uw persoonlijke wensen instellen en tot slot de bevestigingsbanden gebruiken om de installati

DownLoad Instruction : check here

149,00€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Brand Story
K&F CONCEPT Solar Cell mobiele netwerkvolgcamera
K&F CONCEPT Solar Cell cellular network tracking camera
· No more batteries: The combination of the camera's three built-in lithium battery packs and the accompanying 4W solar panel sets a new standard for battery life and saves customers hundreds of dollars in battery costs over the life of the product.
· Cellular network with SIM card: The camera adopts 4G/LTE cellular network, so that you can remotely control your camera anytime and anywhere. Equipped with a 4G international traffic card (SIM card), you can insert the camera and use it.
· Easy to use: You only need to plug in the SD card (additional purchase required) and SIM card, download the UCon application, adjust the camera monitoring position, and then start to use.
Kijk altijd naar
Always look at
The camera uses cellular network, so you can view real-time pictures and video at any time, and can share equipment pictures.
Operation of application
Operation of application
The camera can be connected to the APP via Wi-Fi, and simple Settings and instant image capture can be performed directly on the APP.
Detach center Column fast
Faster trigger speed - just 0.2 seconds
With a sensitive trigger speed, the camera can accurately capture every exciting moment in 0.2 seconds, and capture more wonderful moments.
Advanced ultra-infrared night vision
Advanced ultra-infrared night vision
Equipped with two 940nm unilluminated night vision, the nocturnal behavior of the animals can be seen without disturbing them.
A much wider range
A much wider range
The off-road game camera is equipped with a 120° wide-angle lens with a detection range of up to 120°, a trigger range of up to 90°, and a detection range of 50 feet /15 meters, giving you a wider field of view.
Record video with audio
Record video with audio
Make animal watching more fun by recording smoother H.264 videos with sound.
K&F CONCEPT Solar Cell cellular network tracking camera
Beoordelingen (73)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
het geld waard
Na het bekijken van alle recensies voor veel verschillende draagbare trailcamera's, was deze een van de beste. De recensies liegen niet. Het is een geweldige camera. Ik moest het ondersteuningsteam een e-mail sturen en kreeg op zondag binnen 10 minuten antwoord! Het bleek mijn schuld te zijn, maar ze waren geweldig in het begeleiden van mij door het installatieproces en ik had de camera die in ongeveer 10 minuten uitstekende foto's maakte. Dag- en nachtbeelden zijn verbazingwekkend helder. De foto's worden binnen 2 minuten nadat ik ze heb gemaakt naar mijn e-mail gestuurd. Mijn aanbeveling is om wat meer geld uit te geven aan deze camera en je zult niet teleurgesteld worden.
het geld waard het geld waard
02-05-2024
5
Geweldige 4G wildcamera!!! Een must!
Deze wildcamera is geweldig! Ik ben het nog steeds aan het verfijnen, maar waar ik nu de instellingen heb, is dat erg goed voor mij. De mensen van k&f concept hebben mij geholpen met elke, en dan bedoel ik, elke vraag die ik had. Ongelofelijk product van zeer behulpzame en aardige mensen! Ik ga zeker nog een van deze camera's aanschaffen. Dit is mijn eerste trailcamera en het zal niet de laatste zijn. Ik zou deze camera zeker aanraden als je op zoek bent naar een geweldige trailcamera!
Geweldige 4G wildcamera!!! Een must!
01-05-2024
5
Eerlijke prijs. Uitstekende camerakwaliteit. Gemakkelijk op te zetten.
Voor mijn jachtpacht wordt het kf-concept gebruikt. Ik heb een aantal oudere trailcamera's waarmee ik drie keer per week meer dan 100 mijl rijd. Nee, ik ben blij om vanaf mijn statief te zien welk wild maïs eet. Ik kan de voedertijden in realtime registreren en mijn volgende uitje plannen. Ik hou van de eenvoud van de K&F-camera. Ik kon het in een mum van tijd opzetten. En het werkte de eerste keer out-of-the-box. De beeldkwaliteit is dag en nacht geweldig. Ik zal binnenkort een zonne-energievoorziening toevoegen. Ik ben een gelukkige jager!!
Eerlijke prijs. Uitstekende camerakwaliteit. Gemakkelijk op te zetten. Eerlijke prijs. Uitstekende camerakwaliteit. Gemakkelijk op te zetten. Eerlijke prijs. Uitstekende camerakwaliteit. Gemakkelijk op te zetten. Eerlijke prijs. Uitstekende camerakwaliteit. Gemakkelijk op te zetten.
30-04-2024
5
Ik wil graag de trailcamera kopen
Over het algemeen zijn er een aantal instellingen die leuk en goed zijn voor de prijs. Waar deze camera schittert, is in de PIR. Op gemiddelde instellingen pikt hij 's nachts konijnen op ongeveer 30 meter afstand in hoog veldgras. De nacht-IR-lampen schijnen heel goed en zijn aan als de video begint. Ik ben erg blij met de instellingen en detectiepercentages. Af en toe zullen foto's/video's van de boom zwaaien, maar er worden niet veel silhouetten gemaakt of neergezet. Ik zal foto's plaatsen van de instellingen en proberen dag en nacht echte foto's te maken.
Ik wil graag de trailcamera kopen Ik wil graag de trailcamera kopen Ik wil graag de trailcamera kopen
28-04-2024
5
Erg blij met mijn nieuwe 4G-trailcamera
vond deze wildcamera heel eenvoudig in te stellen en aan de slag te gaan. Ik heb hem nu ongeveer een week en kon niet om meer gevraagd hebben. Ik woon in de bergen van Colorado en de mobiele telefoondienst kan soms wat fragmentarisch zijn. Ik maakte me zorgen over de ontvangst van mobiele telefoons, maar had er geen problemen mee. Het verzendt voortdurend afbeeldingen naar mijn e-mail als een uurwerk. Ik heb veel vogels in de omgeving en dacht aanvankelijk dat de camera foto's zou maken zonder dieren in het wild. Bij nadere inspectie zag ik vogels op de foto's. Ik weet niet zeker of ik de cameragevoeligheid zal verlagen of niet. Ik zou deze trailcamera zeker aanbevelen aan een vriend.
Erg blij met mijn nieuwe 4G-trailcamera Erg blij met mijn nieuwe 4G-trailcamera Erg blij met mijn nieuwe 4G-trailcamera Erg blij met mijn nieuwe 4G-trailcamera
26-04-2024
5
Gemakkelijk te gebruiken en uitstekende ontvangst van mobiele telefoons
Deze jachtcamera wordt geleverd met zeer gedetailleerde instructies en is eenvoudig in te stellen. Ik heb hiervoor een apart e-mailaccount aangemaakt en al mijn foto's daarheen gestuurd. Ik controleer het één keer per dag en heb geweldige resultaten behaald (nog geen trofeedieren). Ik was bang dat het celsignaal in mijn omgeving sterk genoeg zou zijn. Mijn mobiele telefoon gebruikt dezelfde provider als de simkaart in deze camera en mijn mobiele telefoon heeft geen signaal op mijn lage cameralocatie. De cameraantennes hadden echter geen problemen om verbinding te maken met het netwerk en foto's te verzenden. Dit is een kwaliteitsproduct, ik raad deze trailcamera aan voor gaming- en beveiligingsdoeleinden.
Gemakkelijk te gebruiken en uitstekende ontvangst van mobiele telefoons Gemakkelijk te gebruiken en uitstekende ontvangst van mobiele telefoons Gemakkelijk te gebruiken en uitstekende ontvangst van mobiele telefoons
25-04-2024
5
Opnames zijn ok, zonnepaneel werkt zeer goed
De wildcamera staat nu ongeveer 10 dagen in onze tuin, enkel bediend met het zonnepaneel. Het werkte heel goed, ondanks dat het onder een relatief grote hazelaarstruik (beter: een boom) werd geplaatst. De interne batterij bleef op ongeveer 70%, maar ik maakte alleen foto's. De twee snapshots zijn eigenlijk van vanochtend, toen ik ze uit elkaar haalde. De wildcamera maakt een solide indruk. Al met al denk ik dat de camera de beste is die ik tot nu toe heb gehad, alleen al vanwege het zonnepaneel. En nu komt ze weer de tuin in...
Opnames zijn ok, zonnepaneel werkt zeer goed
22-04-2024
5
Geweldige beeld- en videokwaliteit
Ik heb deze 4G-jachtcamera om het willekeurige ongedierte dat aan de achterkant van het pand ronddwaalt, in de gaten te houden. De camera is eenvoudig in te stellen en heeft een heel klein profiel dat gemakkelijk opgaat in de omringende bomen en struikgewas. De beeld-, video- en geluidskwaliteit zijn uitstekend. Tot nu toe heeft de camera stinkdieren, vossen, katten, buidelratten en meest recentelijk herten vastgelegd.
Geweldige beeld- en videokwaliteit
19-04-2024
5
Werkt perfect!
Ik heb deze gekocht voor mijn ouders die op een boerderij wonen en graag de herten en dieren in het bos zien. Ze jagen niet. Ze zijn 70+ en mijn vader moest dit werk alleen maken. Hij deed het heel goed en begon meteen met fotograferen. Ik heb er een paar bijgevoegd. Hij moet de vertraging nog steeds vergroten, aangezien hij bijna 1000 foto's per dag kreeg. Het nachtzicht ziet er geweldig uit en de dagfoto's nog beter. U bent tevreden met deze camera. Vervolgens gaan ze video en geluid proberen dat door deze camera wordt ondersteund.
Werkt perfect! Werkt perfect! Werkt perfect! Werkt perfect! Werkt perfect! Werkt perfect!
27-03-2024
5
Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
vermoed dat iemand een afgesloten schuur op een off-grid terrein binnengaat. Omdat de plaats afgelegen is en geen elektriciteit heeft, is deze K&F Concept 4G mobiele jachtcamera precies wat ik nodig had. Zoals u kunt zien, zien nacht- en dagopnamen er helder uit. Er is enige latentie tussen het moment van vastleggen en het ontvangen tijdstip, maar ik schrijf dat toe aan een laag celsignaal in het gebied.
Eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Eenvoudig in te stellen en te gebruiken. Eenvoudig in te stellen en te gebruiken.
24-03-2024
Specificatie
Trail Camera
Maximaal Opslag JPG/MP4
Foto resolutie 4G
Scherm grootte 4MP
Video resolutie 2pcs (940nm)
WIFI+Bluetooth Yes
Aantal infraroodlampen 1pcs
Aantal PIR-SENSOREN 20m/65ft (night) 24m/80ft (day)
Detectiebereik van PIR-sensoren 0.2s
Triggerafstand IP66
Triggersnelheid -20°C to 60°C/-4°F to 140°F
Waterdichte IP-classificatie 512GB
Nachtzicht Zonder Nachtlampje 90°
Surveillance Cameras
Video resolutie 2.7K
Stroomvoorziening Zonne-/interne batterij
Ingebouwde batterijcapaciteit 7800mh
Opslag Micro SD (up to 64G), cloud storage
Pan Tilt 120° 1 inductie
Bewegingsdetectie Infrarood warmtebeeld camera's
Bewegingsdetectiebereik 15m/49.2ft
Waterdichte IP-classificatie IP66
Nachtzichtbereik 15m/49.2ft
Audio- en lichtwaarschuwing ×
Tweerichtingsgesprek
WiFi-connectiviteit 4G LTE
Best verkopende producten