• - [Osmo Pocket 3 VND Filters] Speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, de kit bevat 1x VND2-32 filter, 1x robuuste filterbehuizing, 1x schermbeschermer voor DJI Osmo Pocket 3.
 • - [Variabele ND2-32] K&F Concept Variabel ND2-32 filter biedt 1 - 5 stops lichtreductie met oneindige rotatie, ideaal voor gedeeltelijk bewolkte en heldere scènes, waardoor de hoeveelheid licht die de film bereikt wordt verminderd zonder de kleur te beïnvloeden.
9 Review(s)
26,99€
 • - [Osmo Pocket 3 VND Filters] Speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, de kit bevat 1x ND2-32 filter, 1x ND32-512 filter, 1x robuuste filterbehuizing en 1x geharde schermbeschermer.
 • - [Variabele ND Filterkit] Het ND2-32 filter met 1 tot 5 f - stops is geschikt voor gematigde lichtomstandigheden, waardoor langere sluitertijden en grotere diafragma's mogelijk zijn. Het ND32-512 filter met 5 tot 9 f - stops lichtreductie is meer geschikt voor heldere lichtomstandigheden. Het maakt langere sluitertijden mogelijk, zelfs bij intens licht, wat creatieve effecten oplevert, zoals zachte watervallen of onscherpe bewegingen.
9 Review(s)
39,99€
 • - [Osmo Pocket 3 ND Filters] Speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, de kit bevat 1x ND32-512 filter, 1x robuuste filterbehuizing en 1x schermbeschermer voor DJI Osmo Pocket 3.
 • - [Variabele ND32-512] 5 - 9 stops lichtreductie, oneindige rotatie, geschikt voor heldere en sterke lichtscènes, vermindert de hoeveelheid licht die de film bereikt zonder de kleur te beïnvloeden.
9 Review(s)
24,99€
 • - [Osmo Pocket 3 ND & PL Filter] Deze nieuwste hybride NDPL filterkit van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3.
 • - [Hybride ND & PL Filter 2-in-1] Elk filter heeft zowel lichtreductie- als polarisatiefilterfuncties. Het kan niet alleen de hoeveelheid licht regelen die de lens binnendringt om de lucht donkerder te maken, maar ook ongewenste reflecties voorkomen die afkomstig zijn van niet metalen materialen, zoals water, glas, enz., en bijdragen aan het vergroten van het contrast en de verzadiging in blauwe luchten en witte wolken.
9 Review(s)
39,99€
 • - [Compatibel Met Osmo Pocket 3] Dit nieuwste zwarte mistfilter van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3.
 • - [Zachte Highlights Verlaagd Contrast] Dit zwarte mist 1/4 filter voor Osmo Pocket 3 kan de rimpels, sproeten en poriën van de gezichtshuid verzachten, waardoor deze delicater, voller en mooier wordt. Het mistfilmeffect kan beter worden gerealiseerd, waardoor de filmeffecten dromerig worden weergegeven.
9 Review(s)
19,99€
 • - [Osmo Pocket 3 Filter Kit] Dit magnetische filter van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, inclusief CPL, ND2-32, Black Diffusion 1/4 filter, gemaakt van top geïmporteerd AGC optisch glas, met meerlaagse coating op beide kant, hydrofoob, stof, vet en krasbestendig, gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, het is een waardevolle aanvulling op uw fotografietoolkit en dekt in principe uw dagelijkse opnamebehoeften.
 • - [Lichtreductie Effect] De K&F Concept ND2-32 biedt een lichtreductie van 1-5 stops, ideaal voor behoeften die een lichte lichtreductie vereisen. Het beperkte variabele ND filter kan worden aangepast aan de behoeften van de fotografiescène.
31 Review(s)
35,99€
 • - [ND Filter Set voor Osmo Pocket 3 Met Perfecte Pasvorm] K&F Concept ND filters voor DJI Osmo Pocket 3 zijn ontworpen met een perfecte pasvorm en een onopvallende look voor het actiecameramodel. Deze ND-filters helpen bij het regelen van verlichting onder verschillende omstandigheden, vooral bij opnamen en opnames buitenshuis, en leveren professionele beelden en video's van hogere kwaliteit.
 • - [4 Stops Lichtreductie] De ND8, ND16, ND32 en ND64 filters van deze kit helpen verschillende lichtniveaus te verminderen, 2/3/4/5 stops, en bieden nauwkeurige controle over de sluitertijd. Met de professionele K&F Concept set met ND filters kunt u onder verschillende lichtomstandigheden de juiste belichting regelen en vloeiende beelden produceren.
9 Review(s)
34,99€
 • - [Compatibel Met Osmo Pocket 3] Dit nieuwste CPL filter van K&F Concept is compatibel met DJI Osmo Pocket 3. Ideaal voor het verwijderen van niet-metalen oppervlaktereflecties, zoals glas en water, waardoor de kleur en het contrast worden verbeterd, vooral gebruikt in witte wolken en fotografie van blauwe lucht.
 • - [Top Optisch Glas] Dit CPL filter is gemaakt van premium AGC optisch glas, zonder invloed op de beeldkwaliteit, waardoor de werkelijke kleur van het beeld wordt hersteld.
9 Review(s)
19,99€
 • - [Ontworpen Voor Osmo Pocket 3] Dit magnetische variabele ND-filter van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, dat breed kan worden toegepast in zowel videografie als fotografie, waardoor u de lichthoeveelheid van 1-5 stops kunt regelen en een filmeffect kunt krijgen met slechts één filter.
 • - [Multifunctioneel Filter] Eén filter heeft beide de variabele ND en black diffusie 1/4 effectfilterfuncties, het kan niet alleen de hoeveelheid licht die de lens binnenkomt regelen via aanpassing (1-5 stops), maar creëert ook een filmisch droomeffect voor foto's en video.
31 Review(s)
24,99€
 • - [6 Pack Osmo Pocket 3 Filterkit] Deze 6 pack magnetische filterkit van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, inclusief UV, CPL, ND16&PL, ND32&PL, ND64&PL, ND256&PL; Gemaakt van een frame van aluminiumlegering, HD optisch glasfilter, voorzien van lichtgewicht, ultradunne, onmiddellijke bevestiging, helpt de kleur te verbeteren, verblinding te verminderen en lichtcontrole in verschillende scenario's.
 • - [Hybride ND&PL Filter 2-in-1] Het filter heeft lichtreductie en polarisatiefilterfuncties en kan op grote schaal worden gebruikt in gedeeltelijk bewolkte tot sterke lichtomstandigheden, waardoor de lichtniveaus 4, 5, 6 en 8 respectievelijk worden verminderd en ongewenste reflecties worden vermeden van niet metalen helpen het contrast en de verzadiging in blauwe luchten en witte wolken te vergroten.
31 Review(s)
53,99€
 • - [4 Pack Osmo Pocket 3 Filter] Deze nieuwste 4 pack filterkit van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, die CPL, ND16, ND64 en ND256 omvat. Beschikt over snelle magnetische installatie, cardanische compatibiliteit, enz. Deze kunnen op grote schaal worden gebruikt in het dagelijks leven en bij het maken van vlogs.
 • - [Lichtreductie & Gebalanceerde Belichting] Het ND16 ND64 ND256 filter vermindert de belichting met 4 stops tot 8 stops, ideaal voor verschillende felle zonlichtomstandigheden terwijl de beelddetails op natuurlijke wijze worden verbeterd. Het blokkeert de overeenkomstige lichtwaarde voor de Osmo Pocket 3 camera tijdens dynamische buitenactiviteiten om de cameraparameters aan te passen om een ​​filmische uitstraling te bereiken.
31 Review(s)
34,99€
 • - [Groothoeklensfunctie] Deze groothoeklens van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3, verhoogt het gezichtsveld van uw lens tot 112°, kan eenvoudig magnetisch worden bevestigd aan de voorkant van uw Osmo Pocket 3-lens en breidt onmiddellijk het veld uit gezichtsveld voor adembenemende groothoekfotografie.
 • - [Top Optisch Glas] Elk filter gemaakt van geïmporteerd AGC optisch glas, zonder invloed op de beeldkwaliteit, zorgt voor het herstel van de werkelijke kleur van het beeld.
31 Review(s)
26,99€
 • - [Realiseer Een Anamorf Flare Effect] Dit blauwe streak-filter van K&F Concept is speciaal ontworpen voor DJI Osmo Pocket 3 en helpt een cool filmisch effect toe te voegen aan uw foto- en videobeeld door heldere lichtvlekken en spiegelende highlights om te zetten in lineaire anamorfe flares.
 • - [Ultradun Ontwerp] De dikte van dit filter is slechts 2 mm, perfect compatibel met de Osmo Pocket 3 gimbal lens, die ervoor zorgt dat de lens correct wordt in- of uitgeschakeld en nauwkeurig wordt opgeslagen.
31 Review(s)
19,99€
 • - [Osmo Pocket 3 Black Diffusion 1/8 Filter] Dit black diffusie 1/8 filter helpt highlights te verminderen en de schittering te verminderen, waardoor de huid er gladder uitziet en de toon een waziger en zachter uiterlijk krijgt. Het 1/8 filter kan een duidelijk wazig filmeffect realiseren, met een dromerig filmeffect, aanbevolen in omgevingsomstandigheden met licht en schaduwcontrast. Het is een hulpmiddel voor het creëren van ideeën voor portretfotografie, video-opname en vlog video's.
 • - [Top Optisch Glas] Elk filter gemaakt van geïmporteerd AGC optisch glas, zonder invloed op de beeldkwaliteit, zorgt voor het herstel van de werkelijke kleur van het beeld.
31 Review(s)
19,99€
 • - [Osmo Pocket 3 Black Diffusion 1/2 Filter] Dit zwarte diffusie 1/2 filter helpt highlights te verminderen en de schittering te verminderen, waardoor de huid er gladder uitziet en de toon een waziger en zachter uiterlijk krijgt. Het 1/2 filter kan een duidelijk wazig filmeffect realiseren, met een dromerig filmeffect, aanbevolen in omgevingsomstandigheden met licht- en schaduwcontrast. Het is een hulpmiddel voor het creëren van ideeën voor portretfotografie, video-opname en vlog video's.
 • - [Top Optisch Glas] Elk filter gemaakt van geïmporteerd AGC optisch glas, zonder invloed op de beeldkwaliteit, zorgt voor het herstel van de werkelijke kleur van het beeld.
31 Review(s)
19,99€
 • - [Compatibel Met Osmo Pocket 3] Dit nieuwste UV filter van K&F Concept is compatibel met DJI Osmo Pocket 3.
 • - [Lensbescherming & UV Straling Voorkomen] Het UV filter voor DJI Osmo Pocket 3 voorkomt het UV stralingseffect voor het beeld en beschermt de Osmo Pocket 3 lens tegen stof en dagelijks gebruik.
9 Review(s)
19,99€
 • - [3 Pack ND & CPL Filterset] K&F Concept 3 pack ND & CPL filterset voor DJI Osmo Pocket 3 - Inclusief CPL, ND4, ND8 lensfilters - Verbeter uw fotografie en videobeelden.
 • - [Veelzijdige Lichtreductie] ND filter met verschillende lichtreductieniveaus: ND4 (2 - stops), ND8 (3 - stops) - Ideaal voor verschillende lichtomstandigheden: ND4 en ND8 voor gedeeltelijk bewolkte dagen - Verbeterde controle over belichting en sluitertijd voor Optimale beeldopname.
9 Review(s)
32,99€