Zhiyun Crane M3 Standaardversie Gimbal Drie Assige Handheld Stabilisator Geïntegreerd Ontwerp Geschikt voor Spiegelloze Camera's, Smartphones en Actiecamera's

GW46.0021
exclusief
In Stock
 • days
 • :
 • :
 • :
378,99€ 499,99€ 24% OFF inclusief btw
New customer gift package
Gratis verzending naar Nederland en België
Merk: K&F Concept
 • 30 dagen retour zonder opgaaf van reden ►kwaliteitsmateriaal ► Snelle verzending gratis ► Nu kopen
 • GW46.0021
 • Model: GW46.0021
 • 378.99
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * [Compact Formaat Maar Geen Concessies Aan De Prestaties] Weg met het omvangrijke lichaam, de Zhiyun Crane M3 is zo klein als een fles water. Maar de verbeterde motor, met een hoog koppel, garandeert een stabiele beweging en opnamen met camera's van verschillende groottes. Compatibel met smartphones, actiecamera's, compactcamera's en full-frame spiegelloze camera's met bepaalde lenzen. (Smartphones en actiecamera's vereisen installatie van accessoires).
 • * [Verlicht Het Donker en Verscherp Het Beeld] Het baanbrekende ingebouwde LED invullicht maakt gebruik van Lumen Amplifier-technologie om beeldruis te verminderen. Instelbare kleurtemperatuur en helderheid vergemakkelijken het fotograferen bij donker of weinig licht, wat resulteert in scherpere beelden. Piekvermogen: 6W, kleurtemperatuurniveau: 2600-5400K, helderheid: warm licht 650-750, wit licht 850-950, kleurweergave-index 90+
 • * [Supersnelle Ontgrendeling In 3 Seconden Vermijd Herhaald Balanceren] Verbeterd snelontgrendelingssysteem, universele snelkoppelingsplaat, gemakkelijker te balanceren, monteren en demonteren. Het slot heeft een zijdelings handpalmbestendig ontwerp om de camera te beschermen en tegelijkertijd efficiëntie te garanderen. Creatieve sloten en grendels voor opslag. De gimbal kan worden ingesteld op halve opslag / volledige opslagmodus. Het is niet nodig om de zwenkarm aan te passen bij het overschake.
 • * [Snelkoppelingen Met Instelwieltjes en Joysticks] Vind knoppen, wielen en de nieuw toegevoegde cirkelvormige joystick binnen uw comfort en bereik met een ergonomisch bedieningspaneel. Ondersteunt aanpassing van diafragma, sluiter, ISO en scroll as.
 • * [Touchscreen Doet Meer Dan Je Denkt] Gloednieuw kleurentouchscreen met geavanceerd UI-ontwerp en intuïtieve interface. De gimbal is klein en draagbaar, net als een smartphone, en eenvoudig met één hand te bedienen. Dankzij PD-snelladen, Type-C oplaadpoort en 1150 mAh batterijcapaciteit kunt u genieten van: 2 uur opladen, 8 uur werken, de gimbal gebruiken en tegelijkertijd opladen via de powerbank.
378,99€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Brand Story
Kleiner maar niet minder machtig
Weg met het forse lichaam, Zhiyun Crane M3 is zo klein als een fles water. Maar de verbeterde motoren met een sterk koppel bieden stabiele bewegingen en filmen met camera's in verschillende maten; Baanbrekend ingebouwd LED-invullicht voor het verminderen van beeldruis. Fotograferen in donker of weinig licht wordt begunstigd door de instelbare kleurtemperatuur en helderheid, waardoor het beeld scherper wordt; Gloednieuw kleurenaanraakscherm met geavanceerd UI-ontwerp en intuïtieve interface. De gimbal is klein en draagbaar als een smartphone die je gemakkelijk met slechts één hand kunt bedienen, ook M3 Opgewaardeerd snelontgrendelingssysteem met een algemene snelontgrendelingsplaat voor eenvoudiger balanceren, monteren en demonteren. Vergrendelingen met een transversaal ontwerp voor het afwijzen van de handpalm om camera's te beschermen en tegelijkertijd efficiëntie te garanderen;
Ultieme veelzijdigheid
Zhiyun CRANE-M3, met een ongekend alles-in-één ontwerp, biedt geweldige compatibiliteit met meerdere apparaten, zoals compactcamera's, lichte spiegelloze camera's, smartphones en actiecamera's.
(Speciale accessoires (afzonderlijk te kopen) zijn nodig voor het monteren van telefoon- en actiecamera's)
For Canon: EOS R, EOS RP, EOS R5, EOS R6, EOS M50, M50 Mark II, M50 Mark II, EOS M6 Mark Ⅱ, EOS 200D, PowerShot G1X Mark II, PowerShot G7X Mark III, PowerShot SX720 HS
For Nikon: Z50, Z5, Z6, Z6 II, Z7, Z7 II, Zfc
For Sony: α7M2, α7R2, α7S2, α7M3, α7R3, α7S3, α7R4, α7C, α7C, α6600, α6500, α6400, α6300, α6100, α6100, ZV-E10, DSC-RX100M5A, DSC-RX100M5, DSC-RX100M6, DSC-RX100M7, DSC-WX350, DSC-HX90, ZV-1
For FUJIFILM: X-T20, X-A7, X-T2, X-T2, X-T3, X-T4, X-S10, X-S10, X-T30
For Panasonic: DC-G100, DMC-GH4, DMC-GH5, DMC-GH5S, DMC-GH5S, LX100M2, DMC-LX10, DMC-ZS110
For SIGMA: fp
For GoPro HERO 10/9/8/7/6
Mobile Phone: for iPhone 13 /12 Pro Max /11/ XS/ 8/7/6, for Samsung Galaxy
NOTICE:*CRANE-M3 only provides stabilization for mobile phones and action cameras. Button controls are not supported.
*The accessory mounts (Purchased Separately) are required for smartphones and action cameras.
Compact Size
Get rid of the hefty body, Zhiyun Crane M3 is as tiny as a bottle of water
Powerfull Motors
The upgraded motors with strong torque provides stable movements and filming with cameras in different sizes
Unlimited Gimbal Modes
CRANE-M3 Support Vortex Mode, Portrait Mode, Go Mode, Panorama, Timelapse await for your creations.
Built-in LED fill light
Pioneering built-in LED fill light for reducing image noise. Shooting in dark or dim light is favored by the adjustable color temperature and brightness, which sharpens the image.
Touch Screen Does More Than You Think
All-new full-color touch screen with advanced UI design and intuitive interface. The gimbal is tiny and portable like a smartphone that you can operate with just one hand at ease
3-sec Super Quick Release
Upgraded quick release system with general quick release plate for easier balancing, assembly and disassembly.
Locks with transverse palm-rejection design to protect cameras while ensuring efficiency
Beoordelingen (0)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

Er zijn geen beoordelingen voor dit product.

Best verkopende producten