K&F Concept Hummingbird Feeder, Vogelvoeders, 4 voerpoorten om te staan ​​en te drinken
33% UIT
  • - 【Rustplaats】- OPMERKING: Deze kolibrievoeder kan ALLEEN worden gebruikt met onze K&F Concept Vogelvoedercamera. Of u kunt hem plat op een vensterbank of tuinflat plaatsen.
  • - 【Kolibrie favoriet】 - De felgele bloementoevoerpoort en het felrode voedingslichaam zijn een favoriet onder deze kleurrijke vogels, zodat je ze vanuit het comfort van je huis van dichtbij kunt bekijken.
11 Review(s)
22,79€ 29,99€ 19,99€
K&F Concept Vogelvoedercamera, draadloze vogelobservatiecamera op zonne-energie, slimme vogelvoeder met camera, automatische opname van vogelvideo en melding van gedetecteerde vogels, voor vogelliefhebbers
46% UIT
  • - 【Vogels kijken in realtime】 - Onze innovatieve vogelvoeder met camera legt automatisch alle komende vogels vast. Met deze camera met geavanceerd AI-algoritme kun je meer dan 11.000 vogels van dichtbij observeren, waaronder kolibries, blauwe gaaien, vinken, kardinalen en spechten. Bekijk gevederde bezoekers in realtime of bekijk opgenomen video's wanneer het u uitkomt. Leer meer over de vogels in uw omgeving en breid uw kennis van de vogelwereld uit.
  • - 【1080P vogelkijkcamera met nachtzicht】 - Met de FHD 1080P-resolutie kunt u met de draadloze vogelcamera voor buiten eenvoudig heldere foto's/video's van vogels maken zonder ze te storen als ze komen eten. Uitstekend nachtzicht zorgt ervoor dat u zelfs 's nachts de beste kleurenfoto's/video kunt maken. Waterdicht met een 5 dBi antenne, heeft de vogelcamera een stabielere wifi-verbinding.
182,39€ 239,99€ 129,99€
K&F Concept Smart Bird Feeder met camera, 2-in-1 Bird Feeder Baars, 1080P HD AI Identificeer Hummingbird Feeder Camera, automatisch vastleggen van vogelvideo's en identificeren van meer dan 10.000 vogelsoorten, ideaal cadeau voor vogelliefhebbers
46% UIT
  • - 【AI-vogelherkenning】Het is een vogelvoeder op zonne-energie met slimme camera, het herkent meer dan 1.0000 vogelsoorten en waarschuwt u in realtime voor gevederde bezoekers via een app op uw telefoon, en jaagt eekhoorns weg met een alarmgeluid . (Betaald abonnement vereist voor AI-vogelidentificatie.)
  • - 【2,4G wifi-verbinding en app-bediening】Onze vogelvoeder ondersteunt alleen stabielere 2,4GHz wifi, u hoeft zich nooit zorgen te maken dat u het signaal verliest en een moment van vogelbezoekers mist. Opmerking: de effectieve afstand van WIFI is ongeveer 14 meter. Kies een plek met een sterk wifi-signaal om te installeren.
205,19€ 259,99€ 139,99€
Intelligente vogelvoedercamera, AI automatische vogelherkenning, 1080P high-definition scherm, zonne-opladen
20% UIT
  • - Een hoogwaardige intelligente vogelvoedercamera. Eenvoudig verbinding maken met de app via WiFi en op afstand bekijken van de vogels voor de camera altijd en overal. Het heeft eindeloos plezier en is zeer geschikt voor scènes zoals tuinen, parken en natuurgebieden. Het is een geweldige optie om cadeau te geven. APP: Vicohome
  • - [Automatische identificatie van meer dan 11000 vogelsoorten] De camera zal automatisch de vorige vogelvideo vastleggen en tijdige pushberichten naar uw telefoon sturen. Met krachtige AI algoritmes kunt u automatisch en nauwkeurig vogelsoorten en andere informatie identificeren. Tot 11000 soorten kunnen worden geïdentificeerd, waardoor u rijke vogelkennis leert (30 dagen gratis).
193,96€ 155,17€