Yongnuo YN50mm f/1.8S DA DSM standaard lens met vaste focus voor Sony E-mount Half-Frame camera's
-5% UIT
 • - De YN 50 mm f/1.8S DA DSM is een portretlens met vaste focus in een compact ontwerp, een 75 mm-equivalente lens die is ontworpen voor APS-C-formaat Sony E-mount spiegelloze camera's.
 • - Ontworpen voor gebruik bij weinig licht, biedt het heldere f/1.8-ontwerp van de lens ook verbeterde controle over de scherptediepte om het onderwerp te isoleren.
176,69€ 147,24€ 154,99€
Yongnuo YN35mm F2 Lens 1:2 AF/MF Groothoek Vaste/Vaste Focus AF Lens voor Canon EF mount EOS camera's
-5% UIT
 • - 【Minimaal diafragma】f/22, minimale scherpstelafstand: 0. 25M/ 0. 8 voet, maximale vergroting: 0. 23x. Zelfs als je van dichtbij bent, kun je nog steeds een natuurlijk groothoekeffect krijgen.
 • - 【Autofocus】De lens heeft een ingebouwde volautomatische elektromotor die AF/MF, automatische/handmatige focusmodi ondersteunt om u te helpen snel foto's te maken.
136,79€ 113,99€ 119,99€
Yongnuo YN 50 mm f/1.8 standaard lens met vaste focus Autofocus voor Canon EOS-camera's met EF-bevestiging
-5% UIT
 • - Een compacte lens met vaste focus van normale lengte, ontworpen voor Canon EF-mount DSLR-camera's, die een klassieke brandpuntsafstand van 50 mm combineert met een helder maximaal diafragma van f/1.8 voor uiteenlopende situaties.
 • - De lens kan ook worden gebruikt met DSLR's in APS-C-formaat en biedt een equivalente brandpuntsafstand van 80 mm.
102,59€ 85,49€ 89,99€
Yongnuo YN 35mm f/2 standaard lens met vaste focus Autofocus voor Nikon F-mount digitale SLR-camera's
-5% UIT
 • - 【Minimaal diafragma】f/22, minimale scherpstelafstand: 0. 25M/ 0. 8 voet, maximale vergroting: 0. 23x. Zelfs als je van dichtbij bent, kun je nog steeds een natuurlijk groothoekeffect krijgen.
 • - 【Autofocus】De lens heeft een ingebouwde volautomatische elektromotor die AF/MF, automatische/handmatige focusmodi ondersteunt om u te helpen snel foto's te maken.
136,79€ 113,99€ 119,99€
Telefoon Microscoop X100X Mini Pocket Microscoop met LEIDENE Licht/Universele Clip Opqpq Draagbare Microscoop voor Micro Wereld voor Jonge geitjes Volwassenen, Compatibel met iPhone/Andriod Telefoon/Ipad
20% UIT
 • - Professionele microscoop: Bent u op zoek naar een "mobiele" microscoop waarmee u objecten op elk moment en overal in detail kunt zien? Zakmicroscopen kunnen helpen. Dit is een telefoonlens die uw smartphone kan veranderen in een professionele microscoop. Installeer de lens op de telefoon, en u kunt direct beeldvorming en real-time opname krijgen bij 100x vergroting. Het is een zeer nuttige lens voor studenten, verzamelaars, ingenieurs, testers en iedereen die geïnteresseerd is in het v
 • - Eenvoudige verrichting: De verrichting is zeer eenvoudig, geen vervelende stappen, geen APP-vereisten. Bevestig gewoon de kleine microscooplens aan de hoofdcamera van de telefoon en richt deze op de hoofdcamera van de telefoon. Schuif de lens naar beneden om de LED te verlichten, schakel de cameramodus van je smartphone in en geniet van de opname.
36,60€ 29,28€
Telefoon Microscoop met CPL Lens/LED Licht, De Beste Draagbare 200X Pocket Microscoop met Universele Telefoon Clip Compatibel met iPhone/Andriod Telefoon- om Microworld voor Kinderen en Volwassenen te genieten
20% UIT
 • - Met CPL LENS EMBEDED: Met diep onderzoek over microscoop op de markt, ontdekken we eens microscoop combineren met CPL lens zodat we meer heldere foto's krijgen. Onze draagbare telefoonmicroscoop met CPL-lens kan ongewenste verblinding en spookbeelden elimineren die gemakkelijk bij lange belichtingen worden gecompleteerd, kleuren meer verzadigd en duidelijker lijken met beter contrast onder high power zoom
 • - MINI GROOT RECHARGEBLE: Met de draagbare mini grootte (gewicht 17.5g), USB oplaadbare batterij ontwerp, meer dan twee uur effectieve gebruikstijd wanneer volledig opgeladen, gemakkelijk om deze mini microscoop in uw zak te zetten en te dragen waar u ook gaat. Hiermee kunt u het op uw roeping nemen voor kinderen om planten, mineralen, insecten en alles waar ze in geïnteresseerd zijn te bestuderen.
43,46€ 34,77€
Telefoon Macro Lens, 100X Microscoop voor Android/iPhone Micro Camera met LED Licht CPL Handheld Pocket, Compatibel met Smartphone Accessoires Macro Focus Glas voor Gift.
20% UIT
 • - Professionele Optische Lens: Zakmicroscoop Gemaakt van vliegtuigaluminium en premium glas, elke lens heeft 4 HD optische coatinglenzen, herstelt echte kleuren en maakt het beeld duidelijker en scherper. De CPL gepolariseerde lenzen kunnen reflecties, flare verminderen en meer details zien. Deze Pro lens kit reserveert ook poorten voor randapparatuur (statieven en extra spots), perfect cadeau voor macrofotografie liefhebbers.
 • - Pocket Draagbare Microscoop: 100X zoom smartphone micro camera weegt slechts 0.28 lb (130g), het beschikt zelfs over een geïntegreerd oplaadbaar LED lichtontwerp, biedt vermogen-natuurlijke, zachte verlichting op oppervlakken. Verken de microwereld altijd en overal.
51,48€ 41,18€
Macro Fotografie Lens met LED Vullicht, 10X Macro Lens met 17mm draad Lens Adapter voor iPhone 15/15Pro/15Pro Max, Samsung, Android Phone (Past voor bijna alle telefoon), Lens Attachment.
20% UIT
 • - Exclusief ontwerp: Onze macrolens met LED-vullicht, uitgerust met 3-kleurenmodi en 3-niveaus van helderheidsaanpassing, 95+ CRI, brengt onberispelijke lichteffecten naar uw opnamen. Het wordt aangedreven door 40 LED kralen, die het probleem van onvoldoende licht oplost, gemakkelijk de schoonheid van de wereld vastleggen, perfect voor buitenfotografie.
 • - Professionele Optische Lens: De macrolens is gemaakt van 5 pcs kwaliteit glazen lens. Elke lens heeft 3-5 lagen coating om de transmissiviteit van de lens te verhogen en reflectiviteit te verminderen. Het kan HD-weergave bieden, geen vervorming, geen lichtafval, geen donkere hoeken. Maak close-up foto's met je mobiele telefoon met de macrolens. De diameter van de conus van de macrolens is tot 1,57in/4cm, de diameter van de uitgangspupil van de lens is tot 0,91in/2,3cm. Het grote diafragma biedt
67,49€ 53,99€