• - 【Osmo Action 4 ND-filterset】Deze K&F Concept-filterset is speciaal ontworpen voor de Osmo Action 4 en bevat ND8&PL+ND16&PL+ND32&PL+ND64&PL 4 stuks lensfilters en vertraagt ​​de sluitertijd met 3/4/5/6 f- stopt, vermindert de belichting zonder chromatische aberratie, voldoet aan uw dagelijkse behoeften.
  • - 【Multi-coating】De DJI Osmo Action 4 ND-filters zijn gemaakt van hoogwaardig Japans AGC-glas met 28-laags nano-coating om reflecties te verminderen, waterdicht, krasbestendig, schimmel- en oliebestendig om beelden met een hoge resolutie te garanderen.
16 Review(s)
46,73€ 42,99€
  • - 【Osmo Action 4 ND-filterset】Deze K&F Concept-filterset is speciaal ontworpen voor de Osmo Action 4 en bevat 4 stuks ND-filters, namelijk ND ND8, ND16, ND32 en ND64 lensfilters. Deze ND-filters vertragen de sluitertijd met 3/4/5/6 f-stops, verminderen de belichting zonder chromatische aberratie en voldoen aan uw dagelijkse opnamebehoeften.
  • - 【Multi-coating】De ND-filters voor DJI Osmo Action 4 zijn gemaakt van hoogwaardig Japans AGC-glas met 28-laags nano-coating om reflecties te verminderen, waterdicht, krasbestendig, schimmel- en oliebestendig om beelden met een hoge resolutie te garanderen.
16 Review(s)
41,03€ 37,99€
  • - 【CPL-filterfunctie】Het K&F Concept CPL-filter voor Osmo Action 4 voorkomt ongewenste schittering van niet-metalen, reflecterende oppervlakken bij buitenopnamen en vermindert verblinding. Verhoogt de intensiteit van hemelsblauw; vermindert verblinding.
  • - 【Multi-coating】Gemaakt van hoogwaardig Japans AGC-glas met 28 lagen nano-coating om reflecties te verminderen, waterdicht, krasbestendig, schimmel- en oliebestendig om beelden met een hoge resolutie te garanderen.
7 Review(s)
20,51€ 19,99€