4K Nachtkijker voor Volwassenen 3 inch Display 7 Versnellingen Infrarood Nachtzichtinstelling 5x Digitale Zoom, Ondersteuning voor Video en Foto, Geschikt voor Dag en Nacht Kamperen en Bewaking

5 50 50 beoordeling(en) KF33.061
exclusief
Op voorraad
 • days
 • :
 • :
 • :
88,99€ 189,99€ 53% OFF inclusief btw
New customer gift package
Gratis verzending naar Nederland en België
Merk: K&F Concept
 • Koop K&F Concept 4k nachtkijker voor volwassenen 3 inch display 7 versnellingen infrarood nachtzichtinstelling 5x digitale zoom, ondersteuning voor video en foto, geschikt voor dag en nacht kamperen en bewaking online, gratis verzending en 30 dagen retourgarantie.
 • KF33.061
 • Model: KF33.061
 • 88.99
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
 • * 3-inch groot high-definition display: uitgerust met een 3-inch LCD-scherm, wordt het digitale scherm direct weergegeven, het beeld is stabiel en het weergave-effect is duidelijk en intuïtief, waardoor u een comfortabelere en bredere visuele ervaring krijgt . 5x digitale zoom, die verre objecten in het donker kan vergroten, het kan u helpen de meest opwindende momenten van de dag of nacht vast te leggen en vast te leggen;
 • * Full HD 4K-video en 36MP-foto's: met een nachtkijker kunt u 4K full HD-video en 36-megapixelfoto's maken. De vastgelegde video en foto's kunnen worden geëxporteerd naar een computer om ze te bekijken met behulp van een datakabel, of opgeslagen op een geheugenkaart. Ondersteun 32 GB geheugenuitbreiding, zodat u op elk moment de prachtige momenten kunt bekijken. (Let op: geheugenkaart niet inbegrepen).
 • * Bewegingsdetectiestabilisatie: deze dag- en nachtkijker voor nachtzicht legt heldere foto's en video's vast in 100% duisternis. Bij het maken van video's van rennende dieren kun je de bewegingsdetectiefunctie inschakelen en er is ook een anti-shake-functie bij het maken van foto's;
 • * 7-speed infraroodverlichting nachtzichtfunctie: 7-speed infrarood nachtzichtaanpassing, u kunt de geschikte versnelling kiezen op basis van het omgevingslicht, verder en duidelijker zien;
 • * Een verscheidenheid aan voedingsmethoden: ingebouwde 4000 mAh oplaadbare batterijvoeding, mobiele voeding of gelijkstroomvoeding. Maak je geen zorgen over het steeds vervangen van batterijen, sparen en milieuvriendelijk. Het kan je goede hulp zijn bij jagen, kamperen, vissen, buitenavontuur, zoeken en redden, natuurobservatie, vogels kijken en landschapsfoto's maken.
88,99€
Verzending
Gratis verzending naar Nederland en België
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Brand Story
Handmatige scherpstelling
Draai eenvoudig om de beste brandpuntsafstand aan te passen aan de werkelijke observatieafstand totdat het doel duidelijk is.
Als de observatieafstand ver is, draai de lens dan naar links. Als de afstand dichtbij is, draait u de lens naar rechts.
7 niveaus IR-verlichting
Druk kort op de IR+-knop om in te schakelen. Druk kort op de IR+ of IR- knop om het infrarood intensiteitsniveau aan te passen.
Opmerking: als de batterijspanning niet voldoende is, wordt het niveau van de IR-led automatisch verlaagd. IR-niveau kan tot 7 niveaus bereiken wanneer de batterij vol is.
4000mAh oplaadbare batterij
Ondersteuning voor mobiel opladen of opladen van de autolader, maak je geen zorgen meer over het probleem van de batterij.
Gebruik de MODE-knop om eenvoudig te wisselen tussen de foto- en videomodus. Kan downloaden naar de computer om je beste momenten op te slaan en te delen.
Schroefdraad voor een statiefgat
De basis van het nachtzichtapparaat heeft een standaard statiefsleuf om het nachtzichtapparaat op het statief te bevestigen.
Deze nachtbril werkt geweldig op een statief of als je stil ligt en dieren in het wild observeert.
Beoordelingen (50)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

 • All Reviews
 • Image
 • All Star
  • All Star
  • 5 Star
  • 4 Star
  • 3 Star
  • 2 Star
  • 1 Star
 • Sort by: Most Recent
  • Most Recent
  • Top Rating
5
Goede waarde voor wat je krijgt!
Ik heb alle goede recensies gelezen voordat ik de aankoop deed en was een beetje sceptisch, maar heb hem toch besteld. Ik ben zo blij dat ik het gedaan heb. Nee, het is geen warmtebeeldcamera van $ 2000, maar ja, je kunt objecten daadwerkelijk in volledige duisternis zien. Ik heb veel problemen gehad met wilde zwijnen die mijn weilanden verscheurden en ik moest ze kunnen zien voordat ze mij te pakken kregen. Zelfs een koplamp met een rode of groene lens schrikt ze af voordat ik binnen bereik ben, maar daar lijken ze helemaal geen last van te hebben. Ik kan dichterbij komen en vervolgens de schijnwerpers aanzetten om roofdieren efficiënt te controleren. De nachtzichtopname in de review is gemaakt op een zeer donkere nacht (bewolkt) en ik kon geen meter voor me zien. De bomen op de achtergrond stonden ongeveer 150 meter verderop. Kon zeker zien of er dieren in de buurt waren. Op een maanverlichte nacht lijkt het uitzicht bijna op daglicht. Ongelooflijk nachtzicht. De volgende twee afbeeldingen toonden een mineraalvoeder op ongeveer 300 meter afstand (helemaal uitgezoomd en vervolgens ingezoomd). Je kunt zien dat de foto behoorlijk korrelig wordt als je inzoomt, maar daar heb ik ze precies voor gekocht, dus ik heb er geen last van. Ik ben erg blij met de aankoop. Zou het zeker opnieuw kopen.
Goede waarde voor wat je krijgt! Goede waarde voor wat je krijgt! Goede waarde voor wat je krijgt!
14-04-2024
5
Goed instapapparaat
Als je op zoek bent naar een leuk instapgadget om 's avonds rond te kijken, dan is dit geweldig! In een open veld zie je iemand al op zo'n 150 meter afstand, maar in het bos is dat niet zo geweldig omdat de bomen en het struikgewas te veel licht reflecteren. Ter referentie: de foto bevindt zich op ongeveer 60 meter afstand en ziet er beter uit dan op de foto te zien is.
Goed instapapparaat
10-04-2024
5
Erg leuk
Mijn enige probleem hiermee is dat er absoluut geen instructies zijn over hoe je met de modi moet manoeuvreren, hoe je infrarood moet inschakelen of hoe je moet opnemen. En online kun je het niet vinden. Er zijn beoordelingen, maar geen instructies. Ik dacht ook dat ik in het donker tastte, maar dat is niet het geval. Het scherm waar je doorheen kijkt, verschijnt recht in je gezicht. Maar ze zijn leuk!
03-04-2024
5
Oplaadbaar voor de overwinning!
De nachtkijker werkt prima! Ik vind het leuk hoe snel het wordt ingeschakeld, waarschijnlijk 3-4 seconden bovenaan. Dit is belangrijk als ik de wasbeer moet vangen die mijn tuin bezoekt. De bril maakt ook gebruik van een oplaadbare batterij. Dit is veel beter dan het verbranden van AA-batterijen. Het nachtzicht werkt redelijk goed. Ik kan dingen in kleur zien met slechts een beetje omgevingslicht. Wanneer ik de IR-modus inschakel, kan ik alles duidelijk in zwart-wit zien. De voorkant heeft een sterk IR-licht, doet me een beetje denken aan de terminator. Het is behoorlijk geweldig om 's nachts te zien. Het is klein en draagbaar. Ik ben er erg blij mee.
Oplaadbaar voor de overwinning! Oplaadbaar voor de overwinning! Oplaadbaar voor de overwinning! Oplaadbaar voor de overwinning!
19-02-2024
5
Wacht niet langer en koop de beste verrekijker die u ooit zult bezitten!!!
Ten eerste is de kwaliteit van het beeld verbluffend en glashelder. En hoe diep je het bos in kunt kijken, pikdonker. Ze zijn zo gemakkelijk te gebruiken voor alle leeftijden. Ze zijn extreem licht van gewicht, waar de meeste verrekijkers zwaar zijn. Als je op zoek bent naar een nachtkijker, dan is deze zeker een aanrader! Ik ben dol op het scherm en dat ze oplaadbaar zijn en zelfs worden geleverd met een micro SD-kaart voor het maken van foto's en het opnemen van video's in 4K-kwaliteit. Bovendien werken ze zowel overdag als 's nachts. Een koopje als deze zul je nooit meer tegenkomen!
Wacht niet langer en koop de beste verrekijker die u ooit zult bezitten!!! Wacht niet langer en koop de beste verrekijker die u ooit zult bezitten!!!
18-02-2024
5
mooie visie
Deze verrekijker is voor mij een geweldige manier om wilde dieren te zien als ik aan het kamperen ben, zoals ik duidelijk kan zien met de 5x digitale zoommogelijkheden! Ik vind het ook leuk dat deze hightech verrekijker een nekkoord heeft voor draagbaarheid. Ik vind het ook leuk dat ik dingen kan bekijken in donkere omstandigheden rond zonsopgang en zonsondergang of voor astronomische doeleinden. De 4K-videoresolutie levert een uitstekende lichttransmissie die een zeer scherpe en heldere weergave mogelijk maakt. Het stevige materiaal waarvan het is gemaakt, biedt bescherming en voorkomt elke vorm van langdurige oxidatie, wat de duurzaamheid kan garanderen om de verschillende elementen zoals regen of mist te weerstaan. Het heeft ook een ingebouwde 850 nm IR-verlichting waarmee ik doelen die zich op enkele meters afstand bevonden, duidelijk kon observeren in volledige duisternis, zonder enig omgevingslicht. Het heeft ook 7 niveaus van instelbare IR-helderheid die 's nachts optimaal zicht bieden. Ook houd ik van de lange levensduur van de batterij en uren werktijd met deze oplaadbare cel van 4000 mAh. Ik vind het ook leuk dat de nachtkijker wordt geleverd met een kaart van 34 GB waarmee ik duizenden foto's kan maken en video's kan maken. Ik vind het ook leuk dat de video- en fotobestanden die in het interne geheugen zijn opgeslagen, via een bekabelde verbinding naar een computer kunnen worden overgebracht of via een SD-kaartadapter naar een telefoon. De instructies waren gemakkelijk te volgen en na een paar minuten uitproberen van de verschillende functies moet ik zeggen dat ik erg onder de indruk ben van dit product.
mooie visie mooie visie
17-02-2024
5
aanbevolen metgezel voor nachtelijk kamperen, backpacken
Ik heb een rij grote bomen en struiken voor mijn appartement. Gedurende de winter kon ik vanaf mijn balkon de activiteiten van eekhoorns door de bomen en vossen in de buurt zien bewegen. Ik was toen geïnteresseerd om deze nachtzicht-googles hun nachtactiviteiten indien mogelijk nauwkeuriger te laten observeren. Gedurende de beperkte tijd dat ik dit product heb gebruikt, ben ik behoorlijk onder de indruk van de helderheid die wordt geboden door het IR-zicht en de zoommogelijkheden. Ter vergelijking heb ik vanaf mijn balkon een foto gedeeld van een tak van een boom aan de overkant van een parkeerplaats, gemaakt overdag en 's nachts door omgevingslicht en via een IR-camera. De helderheid van het IR-zicht is indrukwekkend en kan niet met het blote oog worden waargenomen. Vanwege het dikke bladerdek in de bomen in de zomer moet ik nog steeds elke activiteit in het wild vastleggen, maar ik heb goede hoop. :) De tekortkomingen die ik kan benadrukken, zijn dat wanneer we de foto maken, deze niet zo duidelijk is in vergelijking met wat we via video kunnen zien (zoals gedeeld). Dit komt waarschijnlijk door bewegingsonscherpte wanneer u op de opnameknop bovenaan drukt. Het hebben van de knoppen aan de zijkant kan waarschijnlijk helpen het effect te verminderen. En ook het monteren van de Googles op een statief tijdens het maken van foto's en video's zal voor meer stabiliteit zorgen, dus zelfs het aanbieden van een klein statief als accessoire zou ook de waarde ervan kunnen vergroten. Niettemin denk ik dat dit een geweldige metgezel zal zijn voor nachtkamperen, backpacken en zelfs jagen als ik hem meeneem.
aanbevolen metgezel voor nachtelijk kamperen, backpacken aanbevolen metgezel voor nachtelijk kamperen, backpacken aanbevolen metgezel voor nachtelijk kamperen, backpacken aanbevolen metgezel voor nachtelijk kamperen, backpacken
15-02-2024
5
Goed product
Prachtige helderheid, je kunt 's nachts allerlei dieren zien.
Goed product
12-02-2024
5
Indrukwekkende waarde voor de kosten.
Ik was een beetje sceptisch toen ik dit product bestelde, maar dacht dat ik het kon retourneren als het niet aan de hype zou voldoen. Uiteindelijk was ik behoorlijk onder de indruk van de functies, het gebruiksgemak en de kwaliteit van de video die ermee wordt vastgelegd. De nachtzichtzender verlicht objecten op 100 meter afstand, zelfs op de laagste stand. Ik vind het geweldig om een nachtzichtcamera van deze kwaliteit voor zo'n redelijke prijs te krijgen.
Indrukwekkende waarde voor de kosten.
07-02-2024
5
Mijn zoon vond het geweldig, we waren erg enthousiast.
kocht de nachtkijker voor mijn zoon, hij geniet er echt van om ermee te kamperen en te wandelen en alle dieren te spotten. Lijkt prima te werken, goed verpakt aangekomen. De knoppen lijken een beetje stijf, maar hij moet nog steeds wennen aan hoe het allemaal werkt. Ik ben blij dat ik het gekocht heb.
05-02-2024
Best verkopende producten