Gialer SmartMic Draadloze Bluetooth Lavalier Microfoon voor iPhone en Android, 50ft Draadloze Reversmicrofoon Smart Mic
46% UIT
  • - Professionele Bluetooth Lavalier-reversmicrofoon, eenvoudig aan te sluiten en bestrijkt 15 meter Bluetooth-signaal. Kan worden gebruikt met al uw smartphones, inclusief iPhone en Android, iPad. Ideaal voor online cursussen, zoomvergaderingen, interviews, makers van videocontent, instructievideo's, thuisopnames, games, Yahoo-opnames en YouTube-opnames.
  • - Gebruik de nieuwe technische draadloze lavalier-microfoon van Gialer om uw likes, kijkers en abonnees op sociale media te vertienvoudigen. Elke professionele taak die zich bezighoudt met het maken van inhoud, zal profiteren van deze Gialer Smart Microphone. het is draagbaar en heeft een professioneel productontwerp met een hoogwaardige chipset die geweldig geluid produceert en meer dan 6 uur werktijd per oplaadbeurt heeft.
78 Review(s)
120,99€ 64,99€
Cameramicrofoon, video Shotgun-microfoon
17% UIT
  • - De uiterst nauwkeurige supercardioïde microfoon zorgt voor helderder geluid dan standaard directionele microfoons. Het windscherm, het windscherm en de schokdemper elimineren bijna alle geluiden en trillingen. Onze telefoonmicrofoons bieden u de perfecte hulp om heldere video's op te nemen.
  • - Tijdens het afspelen kunt u een hoofdtelefoon aansluiten op de "hoofdtelefoonaansluiting" -poort om te genieten van heldere spraakopnames. Voordat u de fout in de montageruimte invoert, moet u deze eerst vastleggen.
27,21€ 22,67€
Camera Videomicrofoonset voor YouTube, Vlog-windscherm 3,5 mm voor telefoon en camera
50% UIT
  • - 1. Uitgerust met een professionele beugel voor een desktopstatief en een houder voor een mobiele telefoon, handig voor de mobiele telefoon om de opname direct te bevestigen;
  • - 2. De desktop-driehoek is direct uitgerust met een 1/4-inch interface, die op elk moment op de pan / tilt kan worden aangesloten of direct kan worden geklikt en foto's kan worden gemaakt;
33 Review(s)
85,99€ 42,99€
M8 UHF draadloze Lavalier-microfoon voor videocamera en camcorder
11% UIT
  • - Deze microfoon is geschikt voor professionele fotografie, video-opname, nieuwsverslaggeving, lezingen en andere gelegenheden; Draadloze transmissieafstand (zonder obstakels) kan oplopen tot 100 meter.
  • - Lichtgewicht, de ontvanger en zender zijn beide slechts 85 g, gemakkelijk te dragen en dragen het lichaam.
5 Review(s)
99,99€ 88,99€