Overhead Camera Statief 78"/2m Flexibel Reisstatief 22lbs/10kg Belasting, Draaibare 360​​° Verlengarm en Panoramische Balhoofd, voor Canon Sony Nikon DSLR

5 2 2 beoordeling(en) KF09.087V2
Op voorraad
On Sale
94,99€ inclusief btw
kopen 2 items 5% korting, kopen 4 items 10% korting
&Gratis verzending naar Nederland
  • Merk: K&F Concept
  • Koop K&F Concept overhead camera statief 78"/2m flexibel reisstatief 22lbs/10kg belasting, draaibare 360​​° verlengarm en panoramische balhoofd, voor canon sony nikon dslr online, gratis verzending en 30 dagen retourgarantie.
  • KF09.087V2
  • Model: KF09.087V2
  • 94.99
kopen 2 items 5% korting, kopen 4 items 10% korting
Veilige transactie
30 dagen terugbetaling of vervanging

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kenmerken
  • * 【Gloednieuw ontwerp en gepatenteerd Middenkolom horizontaal: het centrale pilaarsysteem van 90 graden kan niet alleen verticaal uitschuiven, maar ook horizontaal bewegen, wat je geweldige mogelijkheden biedt tijdens het fotograferen, vooral voor producten en macrofotografie.
  • * 【22lbs laadvermogen en sterke stabiliteit】 camerastatief heeft een grote capaciteit van maximaal 22lbs, die mogelijk wordt gemaakt door de grote 23 mm pootbuis, en biedt beveiliging en stabiliteitsondersteuning voor uw DSLR Canon Nikon Sony-camera's, enz.
  • * 【Opname vanuit meerdere hoeken】 De middelste kolom van het camerastatief kan worden omgekeerd voor opnamen vanuit een lage hoek; Het dempingssysteem van het balhoofd zou uw camera gemakkelijk in verschillende hoeken kunnen plaatsen (verticale opnamen of opnamen op de zijkant) of het beste opnamebeeld krijgen voor panoramische opnamen en macrofotografie.
  • * 【Brede hoogtebereiken】 Het camerastatief kan in enkele seconden van 19,7" tot 91" worden versteld. Voor afneembare monopod kan deze worden uitgebreid tot 84,5", wat zeer stabiel en flexibel is voor verschillende fotografische omstandigheden.
  • * 【Quick Foot Quick Locking System】 Met een snel flip-vergrendelingssysteem kunnen voetbenen met één hand worden losgemaakt of vastgedraaid. De schroefgesp is omwikkeld met zacht rubber voor een comfortabel gevoel en een antislipeffect.
94,99€
Verzending
&Gratis verzending naar Nederland
Sale
kopen 2 items 5% korting, kopen 4 items 10% korting
Veilige transactie

Meerdere betaalmogelijkheden:

Kwaliteit gegarandeerd

Kentfaith-artikelen genieten van [Kwaliteitsgarantie]. Als het door u gekochte artikel kwaliteitsproblemen of problemen heeft die zijn veroorzaakt door niet-gebruikers en een "Kwaliteitsgarantie" geniet, biedt Kentfaith een uitgebreide after-sales service.

Geen reden retour:

Om je winkelervaring bij Kentfaith te verbeteren, kunnen de artikelen die je hebt gekocht (wat niet van toepassing is op weggeefacties) zonder reden worden geretourneerd voor restitutie (zoals een afkeer, verkeerde aankoop en andere problemen met de productkwaliteit).

Kopen Samen

0 items geselecteerd

0

Statief voor reizen en werk
Waarom heb je een statief nodig?
Om u te helpen de ideale opname te maken in alle verschillende omstandigheden. Het duurt slechts enkele seconden om een ​​statief op te zetten en af ​​te stellen, maar het kan uw camera zo lang in de perfecte positie houden als u wilt, zodat u geweldige foto's kunt maken.
Waarom kiezen voor K&F Concept statief?
1. Dit fotografische statief is erg handig, met een flip-lock-pootontwerp waarmee u de hoogte in een paar seconden kunt aanpassen van 18 inch tot 78 inch.
2. Panoramische en sferische verbindingen: de speciaal ontworpen kogelkop van dit camerastatief kan 360 ° en vrije hoeken worden gedraaid, zodat u elke keer perfecte opnamen en verbluffende panoramische uitzichten kunt maken.
3. Zwaartekrachthaak: deze reflexstandaard heeft een nieuw zwaartekrachthaaksysteem waarmee zware voorwerpen kunnen worden opgehangen om de stabiliteit van het professionele statief te vergroten.
4. Rubberen voetjes kunnen worden gewijzigd met het nagelontwerp, waardoor het statief geschikt is voor meerdere scènes.
Waarom heb je een statief nodig?
Afneembare verlengarm
Afneembare verlengarm
Zeer handig accessoire voor overheadfotografie, foodfotografie, outdoor macrofotografie of mini macro studio, portret, YouTube unboxing video en video tutorials.
Compatibel met alle 3/8" interface-statieven.
Intrekbare voetnagel
Intrekbare voetnagel
Antislip grondnagelvoet kan de stabielste ondersteuning bieden.
Grote stabiliteit voor gebruik in de jungle, in het rubber, in de sneeuw, in de woestijn, aan de waterkant, in het gazon.
Niet roestend
Niet roestend
De achtergrondstandaard is gemaakt van aluminiumlegering en is duurzaam en bestand tegen roest.
Laag profiel statief balhoofd
Laag profiel statief balhoofd
Maximale kogeldiameter van 28 mm verbetert het glijdende dempingssysteem en zorgt voor nauwkeurige controle. Enkele kogelkop Max. Belasting tot 10 kg/22LBS, gemaakt van materiaal van aluminiumlegering, het is zeer sterk en duurzaam.
360 graden panoramische basis met 2 draaivergrendelingen kan uw camera gemakkelijk in een andere hoek plaatsen.
1/4-inch snelschoenplaat is voor DSLR-camera's en camcorders, zoals Canon, Nikon, Sony, enz.

Specificaties:

Buisdiameter: Statief: 23 MM, Verlengarm: 25 MM
Laad capaciteit Statief: 10KG/22LBS, Verlengarm: 5KG/11LBS
Buismateriaal Magnesium aluminiumlegering
Sectie 4
Statief minimale hoogte 59CM / 23.2"
Maximale hoogte statief 200CM / 79"
Lengte verlengarm 32CM / 12.6"
Gevlochten lengte 50CM / 19.7"
Statief Gewicht 1.69KG / 3.7LBS
Gewicht verlengarm 330G/0.7LB
Professioneel horizontaal
Beoordelingen (2)
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

5
Solide standaard
14-01-2022
5
Ik ben geen fotograaf maar werkt goed voor mij
Ik ben onlangs vanuit Japan teruggekeerd naar Amerika en moest veel spullen achterlaten, waaronder een Manfrotto-statief, dus ik had een nieuw statief nodig om wat dingen te verkopen om me weer op de been te helpen. Ik keek naar geekoto en enkele andere merken en ze lijken allemaal op deze, behalve dat ze ofwel plastic hadden waar ik geen plastic wilde hebben of het was niet duidelijk waar het plastic op het statief is. Ik gebruik de Manfrotto al jaren, ik weet in ieder geval waar ik het liefst metaal wil hebben en deze K&F-eenheid heeft een gegoten aluminium houder en bal en het is allemaal erg soepel. Houdt van: Balhoofd: is stevig en glad. Ik had liever een toggle over een schroef voor de snelkoppelingsplaat gehad. Poten: nou dat zijn poten, het aluminium voelt solide aan. Ze hebben ook stekende dingen aan de onderkant als je de rubberen voetjes verwijdert. Iemand zei dat de sloten voor de beenverlenging onafgewerkt en scherp waren. De mijne zijn comfortabel in gebruik. Column: Niet te veel te zeggen. Het doet zijn werk. Alle sloten hebben comfortabele rubberen handgrepen. Iemand zei dat de kolom zal instorten als er op wordt gedrukt. Dat geldt ook voor de mijne, maar ik moet er moeite voor doen. Het is niet iets dat bij normaal gebruik is gebeurd. Draagbaarheid: was geen verkoopargument voor mij, maar het is leuk om de optie te hebben Monopod: ook geen verkoopargument maar nog een leuk om de optie te hebben. Ik heb er nog nooit een gebruikt, maar nu ik de optie heb, zou ik dat misschien wel kunnen. Tas: geen verkoopargument, maar het is een mooie als de ritsen standhouden om te gebruiken, oftewel geen YKK-ritsen. Houdt niet van: Benen: de veerbelaste vergrendelingen voor de bovenbeenverlengingen lijken zwak. Op slot klikt stevig op zijn plaats, de andere twee zijn een beetje, meh. Dit stoort u misschien niet, maar het maakt voor mij een verschil als u het statief in het donker opstelt. De hoorbare klikken vertellen me waar de poten staan. Conclusie: Balhoofd is solide. Met uitzondering van de pootvergrendelingen die niet stevig/hoorbaar op hun plaats klikken, is het apparaat goed gebouwd, maakt gebruik van onderdelen van hoge kwaliteit en is genoeg voor wat ik wil dat het doet en het ziet eruit alsof het veelzijdig genoeg is dat ik wat dingen zou kunnen proberen die ik zou het anders niet proberen.
14-10-2019
Galerij

These images belong to K&F Concept end users.

FAQs
Om een beoordeling te schrijven moet u inloggen of zich registreren

A
Om een ​​telelens vast te houden, wordt aanbevolen om bovendien een statiefbevestigingsring te gebruiken voor een betere balans. Ondertussen is het beter om iets zwaars aan de haak te hangen om het zwaartepunt op dit statief te verlagen om het steviger en minder gevoelig voor trillingen te maken. 
A
Raadpleeg deze video https://youtu.be/QTqaGuu7kVM. 
A
Raadpleeg deze video https://youtu.be/3BvJKWNElRg voor het installeren van de middenkolom. 
A
Please refer to this video https://youtu.be/QTqaGuu7kVM. 
A
Nee, voor zover ik kan nagaan, heb ik het niet kunnen storen, het is een zeer goed statief voor de prijs en ik was aangenaam verrast, maar het is niet de lichtste van de statieven 
Specificatie
Tripod General
Laad capaciteit 10kg/22lbs, 5kg/11lbs (Extension Arm)
Maximale werkhoogte 2000mm/78.7"
Maximale hoogte zonder middelste kolom 1400mm/55.1"
Minimale werkhoogte 590mm/23.2"
Gevouwen lengte 500mm/19.7"
Gewicht 1831g/4lbs
Materialen Magnalium Alloy
Balhoofd Ball Head
Kleur Orange/Black
Belniveau
Tripod Legs
Type beenvergrendeling Flip Lock
Beenposities
Onafhankelijke beenspreiding
been secties 4
Beendiameter: 23mm/0.91", 25mm/0.98" (Extension Arm)
Voeten Kenmerken: Can be reversed 180° and folded
Tripod Center Column
Functies middenkolom Tranverse Center Column, Center Column Inversion
Middelste kolomsecties 2